Alkonyatot és Harry Pottert elolvastam/ megnéztem hasonló könyveket szeretnék olvasni lehetőleg olyanokat amik minimum 4 könyvből állnak és még csak az elsőt vagy első kettőt adták ki és lehet tudni hogy lesz még több is. Ilyet ismertek?
A Csúfok című könyvet olvassa mostanában nálunk az összes kiscsajszi, és mindenki imádja. Ez egy trilógia; 1csúfok, 2szépek, 3különlegesek. Nem tudom lesz e folytatása, nézz utána ha érdekel.
Én nem olvastam, de ha tetszett neked a Twilight, Harry Potter akkor szerintem ez is tetszeni fog.
Evermore halhatatlanok sorozat. Nekem is megvan már mind a négy könyv.(Nekem normális kömyvben) És lehet tudni, hogy lesz 5. része Night star címen.
Evernight-sorozat. Ez a sorozat 4 részes és nem is lesz több. (Nekem megvan mind a négy, ugyhogy tuti nem lesz több ) De sztem azért olvasd el.
AZ éjszaka háza sorozat ez 8 kötetből áll de nagyon jó a történet.
1.Megjelölve
2.Elárulva
3.A kiválasztott
4.A vad
5.A préda
6.Megkísértve
7.Megperszelve
8.ébredés
szerzője:P.C CAST KRISTIN CAST
HA TETSZETT A HARRRY MEG AZ ALKONYAT AKKOR OLVASD EL.
NAGYON JO .
SZIA
Én csak ilyen angyalosat meg vámpírosat tudok de nagyon jók érdemes elolvasni :)
Vérvonal 1-3 lesz 4 is de még nincs szerintem kész. és ha már alkonyat, ebben a főszereplő rajong Edward-ért:)
Fallen - kitaszítva
Morgenvillei vámpírok (ajánlom)
Fekete bárány
csitt csitt 1. a 2-nek csak 10 vagy 11 fejezet van még csak kész úgyhogy folytatásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!