A napokban kezdtem el blogot írni, első nekifutásra egyelőre ennyi. Mi a véleményetek róla?
Persze, hogyne lehetne. De szerintem (én sem vagyok nagy blogger) ennek két fő típusa van: az egyik, amikor magadról osztasz meg dolgokat, így a téged felületesen ismerők egy teljesen más arcodat is meglátják. Ha így írsz blogot, az valóban rólad szól.
A másik, amikor úgymond az emberiségnek írsz. Ilyenkor sokkal jobban kell figyelni a minőségre, de ezt már lehet reklámozni is.
Szerintem nézz körül, rengeteg blogoló van, lophatsz tőlük ötleteket. (Még mindig az előző vagyok)
Szerintem is nagyon szépen írsz, csak így tovább :))
Én nagyobb történeteket szoktam írni, amin most dolgozok, az kinyomtatva kb. 100 oldal lehet eddig :))
Az előző sztorimat is feltettem blogra, de külön csináltam neki, és ha ezt is elkezdem feltöltögetni, akkor ennek is kell egy külön. Nem tudom miért :))
Szerintem ajánld az ismerőseidnek, hogy ha van kedvük, nézzék meg, esetleg tedd ki facebook-on, vagy valami :))
Én abban is bennelennék, hogy a blogspoton (én is azon vagyok ;D) kitennénk egymás oldalának linkjét a kedvencekhez, így aki az egyikőnkét olvassa, eltalálhat a másikhoz is. Ha érdekel, írj privit :))
14/L
tetszik, remek úton haladsz! legalábbis sokkal jobb ez, mint az enyém volt a kezdetekkor, négy éve.
mindenképpen folytasd. szerintem az, hogy milyen témában írsz (emberiséget érintő, vagy személyesebb) egyáltalán nem kell, hogy tudatos legyen. én már rég nem azért írom a blogot, amiért elkezdtem. ez majd jön magától, ahogy érzed, mindig úgy. változatos, eddig, tényleg tetszik. csak így tovább! terjeszteni magad pedig úgy tudod, hogy mondjuk te is sok blogot olvasol, vagy kirakod különböző portálokra a blogod linkjét, ilyesmi. de idővel jön ez is magától, nekem hónapokig nem is voltak olvasóim. aztán múltkor már elértem az 50 valahány olvasót, de aztán blogcímet váltottam, és eltűntek az olvasók :)
bár attól is függ, milyen közönségnek szánod, ismerősöknek, inkább idegeneknek, ilyesmi.
további jó bloggolást!
mari ( [link]
Én is még régebben írtam történeteket, volt is 2 blogom, de azóta töröltem magamat, mivel (ahhoz képest, hogy mennyi rendszeres olvasóm volt), nagyon kevés komment érkezett...
Úgy látom, még a történet elején vagy és csak egy követős van. Hirdesd magadat!, ahány blognak chat-ébe tudsz írni, oda írj, meglátod, nem sokára többen fogják olvasni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!