Emlékeztek még, amikor Harry Potter az első részben kienged egy kígyó az állatkertből? Az NAGINI! /?
Én sem gondoltam még bele, mivel a könyv(ek)ben sehol nem írják, az várják hogy magunktól jöjjünk rá... hogy az a kígyó tényleg Nagini volt!
Nem én jöttem rá, az osztálytársaimtól hallottam. Szerintetek igaz? Ti egyből észrevettétek?
őő ez a filmben vagy a könyvben volt?
mert a filmben én nemláttam...
jah bocsi most olvasom h szórakozás-> könyvek...
am én nemolvastam...de majd kifogom:D
sztem az nem nagini volt.
honnan gondolja ezt az oszt.társad?
én olvastam,meg láttam is
Nézzétek csak:
[Harry Potter és a bölcsek köve; 32. oldal]
"Ekkor vette kezdetét a tragikus események sora. Dudley és Piers a terrárium üvegfala felé hajoltak, de egy szempillantással később már rémült ordítással ugrottak hátra.
Harry felült a padlón - és tátva maradt a szája a csodálkozástól. A Boa constrictor terráriumának üvegfala eltűnt. Az óriáskígyó fürgén kibontotta tekervényeit, és kikúszott a börtönéből. A hüllőházban kitört a pánik, az emberek fejvesztve menekültek a kijáratok felé.
Harry utóbb esküdni mert volna rá, hogy amikor elkúszott mellette az óriáskígyó, halk, sziszegő hangot hallott:
- Megyek, Brazília... Kössssssz, amigo...
És itt volt a lényeg. A könyv szerint, mikor Voldemort olyannyira elgyengült, hogy saját teste sem volt, Brazíliában mászkált állatról állatra.
Amúgy ez még nem bizonyít semmit. HABÁR a filmben a kígyó nagyon hasonlít Naginira. Szerintetek?
Szerintem se ő volt :)
És Voldika nem csinálta meg előbb a horcruxokat? Mert akkor azóta Nagininek nála kéne lennie elméletileg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!