K.niss kérdése:
Elolvasná valaki a történetem első fejezetét?
Figyelt kérdés
Akit érdekel, annak átküldöm. Nagyon örülnék, ha valaki elfogulatlanul mondana róla kritikát, meg hogy mit változtassak. Köszi:)2011. szept. 18. 17:21
1/19 anonim válasza:
Nekem küldd el létszi!
Én szivesen elolvasnám! XD
2/19 A kérdező kommentje:
Szia, akkor beállítod, hogy lehessen neked privit küldeni, mert csak úgy tudom átküldeni:)
2011. szept. 18. 17:47
4/19 anonim válasza:
én is nagyon szívesen elolvasnám :)
5/19 anonim válasza:
megoldottam!
az első vagyok! XD
6/19 anonim válasza:
Én szívesen elolvasom a regényed 1. fejezetét, és ígérem megpróbálok majd egy elfogulatlan ( azért kell elfogulatlannak lennem, mert vannak benne vámpírok? :D ) kritikát írni. Szóval tűkön ülve várom, hogy küld, úgyhogy ne habozz!!! :D
7/19 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekel a történeted, elolvasom nagyon szívesen.
8/19 anonim válasza:
Engem is érdekel, remélem nekem is mielőbb elküldöd :).
9/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) Örülök, hogy ilyen sokan írtatok.
15:55-ös, te is beállítod, hogy lehessen neked privátot küldeni?:) Egyébként nincsenek benne vámpírok:DD
Többieknek elküldtem, remélem olvasható és nem kuszálódott össze a szöveg, mert a Wordből lett kimásolva.
2011. szept. 19. 18:09
10/19 orbit-titkosnév válasza:
NNekm is elküldheted, kiváncsi vagyok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!