Elolvasná valaki a történetem első fejezetét?
Hello
Az első vagyok! Elolvastam a történeted! XD
Nem tudom, mit mondjak róla... nekem tetszik, végre egy olyan regényrészlet, amiröl ugy tünik h ez a történet eleje. Innen olvasva jól meg lehet érteni a sztoryt.
Valami idegen világban játszódik? Fura ez a sok ismeretlen kifejezés, de végül is kiderül, mi mi és ez tetszik...
Nem tudom, mire gondoltál mikor irtd h elfogulatlan válaszok? Én teljesen elfogulatlan vagyok. Nem olvastam még ilyen történetet, de ezek után muszáj lesz, mer ez naon jó! XD
Bocs h ezt megkérdezem, engem is idegesitett mikor tölem kérdezték, de kiváncsi vagyok: hány éves vagy?
Szia!
Nekem is küldd el légyszi, szívesen olvasnám!
19:44!
Szia:) Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad, és írtál róla véleményt:)
A jövőben játszódik, nem egy másik világban, de erről még majd írok bővebben is a késöbbi fejezetekben. Örülök, hogy az ismeretlen kifejezések végül is érthetőek lettek, mert féltem, hogy nagyon zavaros lett. Még lesznek benne, de természetesen azokat is megmagyarázom majd:D
Az elfogulatlant úgy értettem, hogyha mondjuk egy barátnak/családtagnak mutatom meg, akkor valószínűleg nem mondanák meg nekem, ha úgy találnák, hogy nagyon rossz, hogy ne bántsanak meg. Ezen az oldalon viszont nyilván nem lesz ilyen, mert nem ismernek személyesen:)
Nem idegesít, hogy megkérdezted, pont tíz napja vagyok 16:D
Köszi mégegyszer, hogy írtál, és nagyon örülök, hogy tetszett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!