Milyen a regényem első oldala?
tudom, hogy ebből még nem lehet tudni mi fog történni, de nem fog az első oldalon kezdődni az egész, tehát kell elővezetés, stb. a példaképem, vagyis inkább a példakönyvem a VÁgy és vezeklés, szeretnék egy olyan jó könyvet írni, és kiadni. itt most azt szeretném kérdezni, miyen a fogalmazás, a mondatok, stb. ti továbbolvasnátok-e, és mit gondoltok, hány éves vagyok? és milyen folytatást képzeltek el ?
A két nyolcévesforma lány nevetgélve kergetőzött a réten. Hosszú, hullámos hajuk derekukat verdeste. Kék szemük meg-megcsillant a fényben. Fehér, térdig érő hálóingüket viselték, melynek alja sáros, és virágporos lett. Festőecset mindkettejük kezében. A festőpemzli vége piros színű, csakúgy, mint orruk hegye. A szél felkapta a földön heverő leveleket, hogy pillangó módjára szállhassanak a levegőben. A barnás-vöröses lepkék, melyek egykor egy juharfa ágán pihentek, most játékra hívták a kisasszonyokat. Fejük felett szálltak el, majd karjukat kezdték cirógatni. A kisasszonyok egyike -kinek haja pontosan ugyanolyan színben játszott, mint a pille, ki játékra hívta-,meglepő hirtelenséggel ugrott játszótársa után, aki azonban nem hagyta magát, s olyan távolságra röpült, hogy a kislány már nem érhette el. Majd játékosan, mint aki szándékosan szeretné bosszantani társát, a földre szállt, mozdulatlanságot tettetve. Hopp, kisasszonyunk azon nyomban ott termett, ám mielőtt felkaphatta volna, s apró kezeiben szemügyre vehette volna, az már újra feje fölött cikázott. Ingerülten utánakapott, ám a végső győzelmet megakadályozta, hogy mezítláb volt, és pont abba a szúrós, lila virágba lépett bele, amit olyannyira el akart kerülni. A fájdalomtól elveszítette egyensúlyát, és a virágok közé zuhant.
Testvére akkor éppen egy sárga virágot fedezett fel, amelyből ezernyi nőtt azon a vidéken. Letépte a színes kis növényt, és keze között morzsolgatni kezdte. Mikor ujjacskái már megtéveszthetetlenül narancssárgán virítottak, testvére rázuhant, s mindketten arccal a föld felé estek. Orruk mostmár nemcsak piros, hanem narancssárga színekben játszott. A kisasszonyok egymásra néztek, tátott szájjal, tágra nyílt szemmel. Ugyanabban a minutumban tüsszentettek egy akkorát, hogy a környező virágokon tanyázó méhek, és katicabogarak azon nyomban távoztak. Hirtelen felkacagtak, talpra segítették egymást, és kézenfogva rohantak abba az irányba, ahonnan néhány perce a festőecseteket hozták.
óó:( pedig tökjó választ írtam és még1szer nemtudom úgy megfogalmazni..:'( ááá :/
14/L xD
szóval szerintem nagyon jó,jók a kifejezések,ja és a nyolcévesforma az különírandó nyolcéves forma :)
egyépként tényleg nagyonjó!!!a következő oldalakat külddel üziben.nekem nagyon tetszik.és nem,nem gyerekes,egyáltalán nem!!!!!De arra figyelj,hogy ne csak leírást írj leírás hátán,mivel aki nem szeret olvasni,az hamar beleunhat,mivel nincs benne semmi párbeszéd,izgalom ;)
14/L :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!