Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Emlékeztek még, amikor Harry...

Emlékeztek még, amikor Harry Potter az első részben kienged egy kígyó az állatkertből? Az NAGINI! /?

Figyelt kérdés

Én sem gondoltam még bele, mivel a könyv(ek)ben sehol nem írják, az várják hogy magunktól jöjjünk rá... hogy az a kígyó tényleg Nagini volt!

Nem én jöttem rá, az osztálytársaimtól hallottam. Szerintetek igaz? Ti egyből észrevettétek?

2011. szept. 21. 18:37
1 2 3
 21/22 Flower021 ***** válasza:
Biztos, hogy nem Nagini volt. Ugyanis ha ő lett volna, bántotta volna Harryt, és nem köszönte volna meg, hogy szabadon engedte.
2012. aug. 11. 19:43
 22/22 kókuszfej válasza:

Bár több válaszoló is tévedett, hogy miért nem lehet az a kígyó Nagini, attól függetlenül igazuk van, csak a levezetés rossz.

De akkor tisztázzunk több dolgot is : Voldemort Albániában bujkált állatok testében, amikor a kalandokat kereső Mógus megjelenik az erdőben és itt az alkalom, hogy szabadulhasson az ottani állatokból, tehát eléggé hozzáértően meggyőzi Mógust, hogy segítsen neki. Csakhogy az első könyvben is írják, hogy az még jóval a tanév előtt volt, szóval amikor Harry kiengedi a kígyót az állatkertben és nem mellesleg Brazíliába készül (és nem Albániába), akkor Voldemort már Mógusban van. Attól függetlenül találkozhatott Nagini Voldemorttal Albániában, de az nem ez a kígyó volt.

És itt jön a másik tévhit, mivel Nagini talán a legújabb horcruxa Voldemortnak, hiszen azt tudjuk, hogy 7 horcruxot akart, de igazából Harry volt a 7., csak ő erről nem tudott, ezért csinált Naginiből is azt.

És az utolsó hülyeség, hogy nem köszönte volna meg, hogy kiengedte, hanem megöli, ez már csak az első általam leírt dolog miatt sem jó, hiszen az a kígyó fogságban született és előtte sosem találkozhatott Voldemorttal.

2013. nov. 2. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!