Alkonyatot és Harry Pottert elolvastam/ megnéztem hasonló könyveket szeretnék olvasni lehetőleg olyanokat amik minimum 4 könyvből állnak és még csak az elsőt vagy első kettőt adták ki és lehet tudni hogy lesz még több is. Ilyet ismertek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 22:54
11/19 anonim válasza:
Én pl nagyon szerettem a Laura könyvsorozatot (első rész címe Laura és Aventerra titkai), csak aztán idő hiányában leálltam az 5. kötetnél, de elvileg 6 kötetes sorozat. :)
12/19 anonim válasza:
Laurell k hamilton anita blake sorozata. Bár ennek már a 16. része is megjelent, de még nagyon nincs vége.:)
13/19 anonim válasza:
Én is olvastam a Laura sorozatot meg az Éjszaka Házát és merem mondani, hogy jobbak, mint a Harry Potter :) Még tudom neked ajánlani a Végzet ereklyéi sorozatot (Csontváros, hamuváros,üvegváros). És az Éjszaka házának lesz kilencedik része is még nem jelent meg ugyhogy azt nem tudják lelőni :D Meg van a 9..8..7.. :) az inkább démonos és a folytatásai egészen a nulláig :D
14/19 anonim válasza:
L.J. Smith- Vámpírnaplók.
Eddig 7 kötete jelent meg.
Ugye ez is vámpíros, Stefan hasonlít egy kicsit Edwardra, de damon igazi(bb) vámpír. Nagyon bírom a poénokat, az érzelems részeket, és az író remekül használja a szavakat, szerintem végig fenntartja az érdeklődésedet, és jól vezeti a szálakat, no me persze rettenetesen át lehet érezni egyes szereplők helyzetét.
Helyet kapnak benne a vérfarkasok, boszorkányok, kicunék is. Megemlítik a démonokat, és a szellemek is nagy szerepet kapnak a dologban :)
De úgy főleg vámpíros-boszorkányos. A vérfarkas szál az egy mellékszál, de beelkapcsolódik a főszálba :DDD
15/19 anonim válasza:
Nalini Singh
Angyali vadász sorozat:
1.Angyalvér
2.angyalcsók
Egy világ-két faj-állandó küzdelem sorozat:
1.Vonzódás
2.Látomás
16/19 A kérdező kommentje:
Az a 9...8...7... az mi ki írta nem lelem sehol!!! amúgy köszönök minden kommentet
2011. szept. 5. 18:17
17/19 anonim válasza:
A Tűz és Jég dala, eddig négy kötet jelent meg magyarul, most májusban jön az ötödik is (vagyis már előrendelhető), és hét kötetes lesz. Szerintem olvasd el, nagyon jó! :)
18/19 Rion_marcus válasza:
Az előzővel értek egyett A tűz és jég dala a (második) legjobb, de Harry potter 4ever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!