Ki engedheti ezt meg magának? Vagy mi a titok?
Szóval. 15 éves lny vagyok, nagyon szeretek öltözködni. Gyakran látom suliban, az utcán vagy akárhol máshol, hogy a tizenéves kortársaim converse, retro, replay és egyéb márkájú ruhákban járkálnak. Betértem énis egy-két üzletbe, de nem hiszem, hogy a fiatalok fele megengedheti magának, hogy pólókért kiadjon 5-6 ezret, nadrágokért pedig 20-30ezer forintot. Én fél éve könyörgök itthon egy nyomorult converse dorkóért (22ezer) és nem kapom meg, pedig gazdagok vagyunk. De ez más téma.
Te megteheted?
Hol szoktál ilyen márkájú ruhákat vásárolni?
Hol lehet olcsóbban vásárolni ezeket?
Mennyiért szoktál vásárolni?
Kérdező, ha így van az tök jó. Most a nővérednek építenek, 10 év múlva meg Te is kapsz. Hidd el ez nagyobb érték mint a márkás ruha.
Amúgy, én azt szoktam csinálni, hogy amiket megveszek de már nem kell, nem jó, de nincs tönkretéve eladogatom a teszveszen.
Sőt, olyat is csináltam már, hogy kilós turiban megvettem valami márkás rucit, ami rám nem volt jó, és eladtam a többszöröséért. Direkt eladni vettem meg.
A turik tele vannak Zara, H&M, Mango stb menő márkákkal, aki magának nem akar ott vásárolni, eladásra vehet pár ilyen cuccot. Egy felső max. 300 Ft, és eladhatja 1500- 2000ért. Mindjárt lenne pénz valami márkás rucira :)
elnyűtt szöveg,de nem a ruha teszi az embert.Én sem engedhetem meg magamnak,de ha sok pénzem lenne,én akkor is turkálóba járnék,mert nincs szivem ruhára kiadni annyi pénzt!Ott is vannak márkás cuccok csak egyszer kétszer felvették..naés?
24/L
Hát figyu:D
Igaz a legtöbb plázabiccs ilyen..
DE!
Énis inkább márkás ruhák hívei vagyok.
Pl Inkább vettem 1 converse cipőt Angliában 10 ezerért és már használom fél éve és semmi baja, mint hogy veszek 1 kínai cipőt 4ezerért, kényelmetlen, és még el is b*ssza a lábamat és 2 hónap után jöhet a másik...
A másik. Nem tudom hallottál-e a Premier Outlet Centerről.
Én évente 2-3x kiszoktam járni jó hely. Vettem 1 retro farmert 7ezerért 2évig használtam és azért cseréltem mert kinőttem.
Ha belegondoltok manapság a kínaiak is emelik az árat.
Pl multkor láttam egy semmilyen kínai cipőt 6ezerért.. meg a farmerek is 5-6 ezer forint körül vannak az Ázsiában... Térdgatya meg 4500 fele, 1 jobb pulóver is 4000-4500 FT Szerintetek ez olcsó?
Inkább megyek Jeans Clubba pl ahol Egy pulcsit veszek 4 ezerért ami kényelmes és jól is néz ki, a zipzárja nem megy tönkre 3 hét alatt...
Szóval kilehet fogni akciókat ennyi a titka;)
Retroban is vannak akciók pl félárazás meg minden, de ajánlom az említett premier otuletet;) (retro papucsot vettem 1000ftért;)
Úgy h nyitott szemmel kell járni ennyi az egész. Bocsi ha sokat írtam, de azért érdemes elolvasni;)
Sok szerencsét a nézelődéshez:
Ice;) (15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!