Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel évek óta jóban vagyunk, amolyan lelkitársak,befejezzük egymás mondatait.

Felvetődött hogy összejöjjünk de azt mondta ő fél hogyha nem működne akkor ha szakítunk odalenne ez az egész, márpedig ő annyira imád hogy soha nem akar elveszíteni.

Én picit vehemensebb és bulizósabb, nagyobb szájú vagyok, ő az a nyugodtabb fajta. Valószínű ezért fél.

Azóta már lenis fekszünk,kinden hétvégén egymás karjaiban alszunk el.

Nekem ez így tossz mert kezdek beleszereteni. :/

Mit tegyek? Én is félek attól hogy nem működne ha rendesen együtt járnánk és vége lenne ennek a lelki kalcsolatnak is akkor.

Valaki érzett már ilyet? nagyon fura..

25N

tegnapelőtt 07:23
 1/8 A kérdező kommentje:
bocs az elütésekért,gyorsan írtam telefonról
tegnapelőtt 07:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig amíg nem jöttem össze a párommal. Igaz mi addig nem is feküdtünk le és csók sem volt
tegnapelőtt 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el, ha o is ugyanugy erezne, mint te, akkor nem felne. Nekem ez csak kifogasnak tunik. Az eletben semmire sincs garancia. Akkor ennyi erovel utcara se mennen, mert egy auto barmikor elutheti. Ha mar attol “fel”, hogy nem mukodne, az reg rossz. Valoszinuleg mar most pontosan tudja, hogy az o reszerol bem mukodne, ezert is fogalmaz igy.

A sracoknal nem evek alatt alakulnak az erzesek. Ha akart volna toled valamit es tenyleg te lennel a lelki tarsa, mar reg egyutt lennetek mert tudja, hogy ha o nem lep, majd valaki nas fog.

Baratnak meg szexelni jo vagy/leszel, de kapcsolatot nem szeretne veled.

26N

tegnapelőtt 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A szexel ugyanúgy kockáztatja a barátságotokat. Ez csak kifogás, nem akar komolyabb kapcsolatot tőled, meg teszi ez a heti szex is.

Szerintem.

tegnapelőtt 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mégcsak a barátod se, pláne nem a "lelkitársad". Ha annyira féltené a "barátságot" akkor nem szexeltettek volna hanem rájött volna, hogy nem működik a "barátság" hiszen vonzalmat érez és inkább pontot tenne a "barátság" végére, vagy párkapcsolatban lennétek mert nem bírna ellenállni neked mivelhogy romantikusan értve is érezne irántad. Kihasznál téged szexre és te pedig hagyod. De ne tedd ezentúl hanem te vess végett a "barátságnak" vele örökké.
tegnapelőtt 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Várjunk csak egy párat. Ha szex előtt mondta neked, hogy párkapcsolatot nem akar és te annak ellenére kufircoltál vele többször akkor nem ő a hibás hanem te vagy. Azt hitted, hogy majd annyira elvarázsolja a puncid, hogy rögtön párkapcsolatba fog veled? Az a te problémád! Döntsd el, hogy továbbra is aláfexel-e, vagy inkább befejezed vele. Amúgy olyan nincs, hogy szex miatt kezdesz beleszeretni drága. A szex miatti oxitocin összezavar és egyáltalán nem fair, hogy kapcsolatra akarod rábeszélni bár konkrétan megmondta neked, hogy nem akar veled járni!
tegnapelőtt 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
És tényleg rá akarod szedni, hogy járjon veled mert párkapcsolati problémáknak nevezed a saját problémádat, mármint, hogy nem tudod magadnak megfogni. Holott barátság extrákkal fajta kapcsolatban vagytok és az elejétől fogva tisztában vagy vele. Remélem rájön milyen erőszakos bolond vagy és ő menekül el tőled. Hihetetlen, hogy bár teljesen korrektül elmondta, hogy csak szexeltek te meg is abba a hitbe ringatod magad, hogy szerelmes vagy és egy pár vagytok. Egyenesen ijesztő vagy! 👀
tegnapelőtt 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha már lefeküdtél vele, ez azt jelenti, hogy összejöttél vele? Mégis, mit gondoltál, ez mit jelent? Barátkozást???? Ha-ha.
tegnap 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!