Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja ezt?
Van egy srác akivel évek óta jóban vagyunk, amolyan lelkitársak,befejezzük egymás mondatait.
Felvetődött hogy összejöjjünk de azt mondta ő fél hogyha nem működne akkor ha szakítunk odalenne ez az egész, márpedig ő annyira imád hogy soha nem akar elveszíteni.
Én picit vehemensebb és bulizósabb, nagyobb szájú vagyok, ő az a nyugodtabb fajta. Valószínű ezért fél.
Azóta már lenis fekszünk,kinden hétvégén egymás karjaiban alszunk el.
Nekem ez így tossz mert kezdek beleszereteni. :/
Mit tegyek? Én is félek attól hogy nem működne ha rendesen együtt járnánk és vége lenne ennek a lelki kalcsolatnak is akkor.
Valaki érzett már ilyet? nagyon fura..
25N
Hidd el, ha o is ugyanugy erezne, mint te, akkor nem felne. Nekem ez csak kifogasnak tunik. Az eletben semmire sincs garancia. Akkor ennyi erovel utcara se mennen, mert egy auto barmikor elutheti. Ha mar attol “fel”, hogy nem mukodne, az reg rossz. Valoszinuleg mar most pontosan tudja, hogy az o reszerol bem mukodne, ezert is fogalmaz igy.
A sracoknal nem evek alatt alakulnak az erzesek. Ha akart volna toled valamit es tenyleg te lennel a lelki tarsa, mar reg egyutt lennetek mert tudja, hogy ha o nem lep, majd valaki nas fog.
Baratnak meg szexelni jo vagy/leszel, de kapcsolatot nem szeretne veled.
26N
A szexel ugyanúgy kockáztatja a barátságotokat. Ez csak kifogás, nem akar komolyabb kapcsolatot tőled, meg teszi ez a heti szex is.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!