Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom és köztem 200km van....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és köztem 200km van. Neki fontos a karrierje nem akar abba a városba költözni ahol én vagyok. Nekem meg itt a suli magamra is kell gondoljak nem akarom hogy egy férfi tartson el így tovább tanulok. Miért fontosabb neki a karrierje mint én?

Figyelt kérdés

Sokszor házasságról beszél meg hogy gyereket szeretne tőlem. De nem akar a karrierje miatt a városomba költözni mert itt nincs lehetőség. De nekem meg itt a suli. Nem vagyok egyáltalán karrierista de mivel mást nem szeretek így muszáj valami amit szeretek is és jól is fizet.

26L. A párom 27F

okt. 26. 20:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan nem tartja el senki.
okt. 26. 20:59
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Neki is muszáj valami, amit szeret és jól is fizet!

A szerelemből nem lehet megélni.

Ha kijártad a sulit, majd összebútoroztok.

okt. 26. 21:00
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Már feltetted ezt a kérdést. Miért nem tanulsz ott, ahol ő van? Szerintem ha nem tudtok megegyezni, szakítsatok. Ha 26 évesen még nincs jó szaktudásod, nyilván elöször azt szerezd meg, mert bármikor otthagyhatnak másért, ma már érdemes biztosítania magát az embernek, saját magával.
okt. 26. 21:02
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Így van, először végezd el a sulit.
okt. 26. 21:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Te mehetnél közelebb, vagy abba a városba tanulni ahol ő él és mellette dolgozhatsz, vagy a szüleid támogathatnak. Teljesen érthető részéről, hogy nem hagyja ott a munkahelyét amikor a te környékeden nem találna munkát, vagy kevés fizetést kapna ami neki nem elég önmaga fenntartására. Lehetnél egy kicsit megértőbb vele, de természetesen ha nem megy nem kell erőltetni ezt a kapcsolatot.
okt. 26. 21:06
 6/17 anonim ***** válasza:
34%
Értelmes férfi. Nem is tudom, mit keres egy 26 éves agyilag kislánnyal.
okt. 26. 21:17
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Miért? Neked miért fontosabb a kényelmed, meg amit szeretsz, mi t ő? Nem ülsz kicsit fordítva?
okt. 26. 21:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát neked is fontosabb a tanulás 🤣.
okt. 26. 21:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehát neked is fontosabb a suli...ami érthető, de ugyanannyira érthető az is, hogy neki meg a munkája fontos.
okt. 26. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Pont azt akartam írni, hogy neked a tanulás többet ér mint ő, de azért őt beszéled ki a Gyakorin. Kislány vagy még egyetértek a 6-al hiába lett lepontozva. Leírtad saját magad, hogy nem tudna érvényesülni ahol te élsz, de mégis elvárod, hogy ő menjen hozzád.

Hát ne haragudj, de nagyon önző, sőt kényes vagy.

Azon csodálkozom, hogy még veled van.

Bár lehet nincs és agyba-főbe csal hiszen nem tudsz neki nyújtani mást mint a tested.

Yup, te is azt gondolod mert szerinted eltartana téged és nem együtt élne veled.

Nem is értem, hogy miért vagytok még együtt.

Legyen inkább vége.

okt. 26. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!