Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és köztem 200km van. Neki fontos a karrierje nem akar abba a városba költözni ahol én vagyok. Nekem meg itt a suli magamra is kell gondoljak nem akarom hogy egy férfi tartson el így tovább tanulok. Miért fontosabb neki a karrierje mint én?
Sokszor házasságról beszél meg hogy gyereket szeretne tőlem. De nem akar a karrierje miatt a városomba költözni mert itt nincs lehetőség. De nekem meg itt a suli. Nem vagyok egyáltalán karrierista de mivel mást nem szeretek így muszáj valami amit szeretek is és jól is fizet.
26L. A párom 27F
Neki is muszáj valami, amit szeret és jól is fizet!
A szerelemből nem lehet megélni.
Ha kijártad a sulit, majd összebútoroztok.
Pont azt akartam írni, hogy neked a tanulás többet ér mint ő, de azért őt beszéled ki a Gyakorin. Kislány vagy még egyetértek a 6-al hiába lett lepontozva. Leírtad saját magad, hogy nem tudna érvényesülni ahol te élsz, de mégis elvárod, hogy ő menjen hozzád.
Hát ne haragudj, de nagyon önző, sőt kényes vagy.
Azon csodálkozom, hogy még veled van.
Bár lehet nincs és agyba-főbe csal hiszen nem tudsz neki nyújtani mást mint a tested.
Yup, te is azt gondolod mert szerinted eltartana téged és nem együtt élne veled.
Nem is értem, hogy miért vagytok még együtt.
Legyen inkább vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!