Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és köztem 200km van. Neki fontos a karrierje nem akar abba a városba költözni ahol én vagyok. Nekem meg itt a suli magamra is kell gondoljak nem akarom hogy egy férfi tartson el így tovább tanulok. Miért fontosabb neki a karrierje mint én?
Sokszor házasságról beszél meg hogy gyereket szeretne tőlem. De nem akar a karrierje miatt a városomba költözni mert itt nincs lehetőség. De nekem meg itt a suli. Nem vagyok egyáltalán karrierista de mivel mást nem szeretek így muszáj valami amit szeretek is és jól is fizet.
26L. A párom 27F
Meddig tart még a suli?
Szerintem várjátok ki és akkor könnyebb költözni. 200km nem annyira vészes, gondolom vonattal kb 2 óra.
A távkapcsolat MINDIG A KÉT FÉL ÉRZÉSEIN MÚLIK. NEM a távra kell fogni mert mások között nem 200 hanem 200 000 km van és mégis kitartanak egymás mellett!
A kérdező tipikus példája annak, hogy ő legyen a férfi középpontja, dobjon el csapot-papot miatta, de ha nem lenne munkája és csóró lenne MIATTA akkor azért dobná ki és mehetne haza a faszi.
És ami a legrosszabb az egészben, hogy mindez a fajta viselkedés az önbizalomhiányból ered.
Egyrészt olyan szakmát választott ami nem fogja boldoggá tenni, savanyú arccal fog tanulni majd később gyűlölni fogja a munkáját, de bevállalta mert "szereti" és persze jó pénz lesz belőle, de mit számít, hogy a pasija éhenkórász lenne ugyebár.
Másrészt abban a tudatban él, hogy őt el kéne tartani holott ha munkába áll azt a pénzt vissza adhatja, bármikor elveszítheti a munkahelyét a párja és akkor ő támogathatná és persze nem minden a pénz.
De mivel fogalma sincs ilyen alapvető dolgokról így elvárja, hogy a férfi költözzön hozzá.
Határtalanul ostoba és egoista, de meg lesz ennek a böjtje előbb vagy utóbb...
Oké, a városodba költözik. Miből éljen meg, ha nincs lehetőség? Vagy ő váltson szakmát azért, mert te valami olyat tanulsz, amit szeretsz és majd jól fog fizetni? Neked lehet fontosabb a JÖVŐBELI karriered/hivatásod mint ő, de neki nem lehet fontosabb a karriere?
Szerintem az a megoldás, hogy kibírjátok azt a pár évet, amíg tanulsz, és utána TE költözöl az ő városában, már amennyiben van számodra megfelelő munkalehetőség ott. Ha nincs, akkor pedig kerestek egy 3. várost, ahol mindkettőtöknek megfelelő munkalehetőségek állnak rendelkezésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!