Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan buktassam le a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktassam le a férjem, hogy megalázó legyen neki?

Figyelt kérdés

Biztos bicskanyitogató lesz a kérdésem de a kérdésre válaszoljatok.

Észrevettem, hogy a férjem pár hete dugdossa a telefonját meg néha nagyon ír valakinek. Annyi esze nem volt, hogy megváltoztassa a régi kódját vagy kitörölje az üzeneteket így beleolvastam. A volt nőjével beszélget rengeteget, megy az évődés, lelkizés, hülyülés. Nyilvánvaló, hogy a férjem sír a nő után, a nő meg néha álszenten írt olyat hogy ez tiltott, nem kéne, mit szólna a nejed de azért ingerli a férjem. Pár mondat alapján találkozhattak is mert a férjem írta, hogy ‘semmit nem változtál, ugyanolyan szép vagy’ ‘jó volt látni és beszélgetni’. Onnan tudom, hogy nem dugtak: ‘nehezen bírtam ki, hogy ne érjek hozzád’ ‘szétcsókolnálak’ ‘megdöglök ha legközelebb sem érek hozzád’

Persze ment a téma rólam is, hogy sokat veszekszünk (ez igaz), nem főzök (ez is igaz), kevés és unalmas a szex. Ez is igaz, nem tagadom engem sose érdekelt különösebben a szex, nem irtózok tőle de igazából hidegen hagy. Mint a kötelező mosogatás kb. Biztos unalmas vagyok, de nem vagyok hajlandó orális szexre, se más pózra. Az üzeneteik alapján az exnő meg igen.

Hogy miért nem hagyom ott? Valahol bosszant persze, hogy lefeküdne a nővel, de még azt is benyelném ha sikerülne nekem meg teherbe esni. Ez biztos kiver pár embernél biztosítékot de egyetlen vágyam van és az a gyerek. Férjem is szeretne apa lenni.

Szeretném egy kicsit megleckéztetni, hogy tudja már hol a helye.

Sértő kommenteket nem kérek, csak a kérdésre válaszokat.

ma 10:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Próbálj inkább magadon dolgozni és ne azon járjon az eszed a férjed mit ront el. Néha főzhetnél. Nem nagy dolog és biztos örülne neki. A veszekedés pedig minden férfit más nő felé terel. Főleg, ha állandó. A szexben is próbálj kicsit mozdulni, hátha neked is bejön.
ma 10:26
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd ott a férjed és menj spermabankba.
ma 10:27
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Én csak a gyerekhez tudok tippet adni. Szexelj a férjeddel😂

Az egyértelmű, hogy a férjed jobban járna az exnővel, én drukkolok nekik🤞

ma 10:35
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"Persze ment a téma rólam is, hogy sokat veszekszünk (ez igaz), nem főzök (ez is igaz), kevés és unalmas a szex. Ez is igaz, nem tagadom engem sose érdekelt különösebben a szex, nem irtózok tőle de igazából hidegen hagy."

Na, ezek után ne csodálkozz, ha a kapcsolatod egy kalap sz...

És ebben a légkörben nőne fel a gyereketek. Gratulálok!

Azt nem értem, hogy a másik nővel miért ment tönkre a párod kapcsolata.

ma 10:39
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Mèg egy drukk a fèrjednek, hogy sikerüljön neki az ex csajjal🤞
ma 10:44
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen kapcsolatból én is menekülnék máshoz. A legjobb, hogy nincs gyereketek! Ilyen környezetbe nem szabad gyereket vállalni!

Te tipik az a nő vagy, aki leszar mindent, csak babázhasson. Ha ez megvan, a férj többé nem létezik, csak a pénzt talicskázza haza. Igazi főnyeremény vagy…

ma 10:48
 7/21 anonim ***** válasza:
83%
Ez már veszett ügy 😀Itt neked kéne tovább állni...Nem is szereted ezt az embert,hagyd hogy boldog legyen.
ma 10:52
 8/21 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok, sértegető kommentek nem nagyon hatnak meg.
ma 10:52
 9/21 anonim ***** válasza:
37%
Csak a kérdésre válaszolva és nem osztva a párkapcsolati tanácsokat: Nem közeleg esetleg valamilyen ünnep? Házassági évforduló, születésnap, akármi? Képekből lehetne csinálni videót, először közös képek mennének, aztán screenshotok a csevegéseikről. Ha igazán oda szeretnél neki vágni, akkor csináld ismerősök, barátok, rokonok előtt.
ma 10:59
 10/21 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos itt mind a ketten maximálisan hibásak vagytok... téged sem kell felmenteni. Mi a helyzet az őszinteséggel? Választhatsz mindenféle alamuszi taktikát vagy kezdeményezel egy korrekt beszélgetést, ahol felvállaljátok mind a ketten a sarat...
ma 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!