Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan buktassam le a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktassam le a párom?

Figyelt kérdés
Rengeteg a jele, hogy megcsalnak egyre több. Hogyan tudnám rajta kapni? Utanna pont kerülne a történet végére és szakítanék vele. Az üljünk le és beszéljük meg dolog már megvolt. Mindent kimagyaráz.

aug. 13. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni ha óvatos. Többet érsz azzal ha szakítasz.
aug. 13. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell itt lebuktatni... nincs meg a bizalom felé, ez elég ok, és neked ez nem pálya hosszútávon.

probléma megoldva és nem is kell agyalj, mit csinálj

és ágyő

aug. 13. 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell lebuktatnod, ez nem bíróság, nem csak akkor szakíthatsz, ha van minden kétséget kizáró tárgyi bizonyíték. Ha a bizalom elveszett, érzed, hogy hülyének vagy nézve, látod rajta, hogy hazudik, a kétségeiddel kapcsolatban nem megnyugtat, hanem csak magyarázkodik, akkor szakíts.
aug. 13. 10:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én anno mindenáron meg akartam tudni a teljes igazságot, minden részletet. Utólag azt mondom, jobb lett volna tudatlanságban elbúcsúzni.
aug. 13. 10:53
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Sehogy.Megmondod neki, hogy nem akarsz vele lenni, nem működik a kapcsolat.

Ha nem bízol benne, úgy érzed megcsal es ezt nem tudod elfogadni, akkor szakítani kell.

aug. 13. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
A megérzések soha nem hazudnak. Én nyomkövetőt raktam a kocsijára, azonnal lebukott hogy nem otthon alszik. Legalább volt valós okom hogy kidobjam.
aug. 13. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk a teljes kontextust, nem mi vagyunk benne.

Így külső szemlélőként ebből a pár mondatból annyit tudok/tudunkondani:

Lejet itt bármi. Beleképzelt dolgoktól a titkolózásig bármi.

Ha ennyire off vagy szarul érzed magad, akkor vess véget. Mindegyikőtök jobban jár.

aug. 13. 11:14
 8/12 A kérdező kommentje:
#2 megvolt a bizalom, nagyon is. Nem szóltam sosem, most is látom, hogy hülyére vesz sajnos.
aug. 13. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha látnám hülyére vesz, biztos nem lennék olyan hülye, hogy bizonygassam tényleg megcsal.
aug. 13. 12:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőlködj, nem változtat semmit. Simán csak szakíts vele most. Nem kell bizonyíték, az is elég ha rosszul érzed magad a kapcsolatban
aug. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!