Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan buktassam le a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktassam le a párom, ha titokban sexpartnerhez jár/járt?

Figyelt kérdés
A telefon hívásnaplójában nem volt,de a telefonkönyvében benne volt a lány neve és száma, bár már kitörölte,de az nem jelenti azt, hogy fejből nem tudja a számát, illetve a hirdetés amiből kiírhatta még nála lehet a munkahelyén.Szokott túlórázni,de így nehéz kideríteni, hogy mikor dolgozikés mikor nem. Nemrt amikor gyanuba került, telefonon akkor is beszéltünk,de hajszállít akkor is találtam nála.Bár lehet nem is volt a lánnyal,csak megfordult a fejében,de jó lenne tudni, hogy most mi történt,mert ha megcsalt, akkor nem akarom hogy hülyét csináljon vele,de ha nem tett semmit, akkor viszont megpróbálnék mindent megtenni, hogy még csak ne is jusson eszébe olyannal összefeküdni.
2009. nov. 23. 07:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak akkor szoktak szexpartnerhez járni, ha otthon nincs minden rendben szexuális téren...

Ha szeretet hiányos, akkor szeretőt tart, ha szexuális problémái vannak, akkor szexpartnert...

Szerintem beszéld meg vele, hogy mi az amire vágyik szex közben, mert sokszor az elfojtott vágyainkat próbáljuk beszerezni 1-1 ilyen "lánytól"...Mondjuk én még nem voltam, de ez más kérdés...

Viszont ne hozd szóba, hogy szerinted hova jár...Erről azért érdemes lenne 100%-osan meggyőződni mielőtt szóba hozod!

31/F

2009. nov. 23. 07:22
 2/10 A kérdező kommentje:
100%-osan nem biztos, hogy volt, de az tuti, hogy megfordult a fejében. Heti többször is szoktunk szeretkezni, sőt ha csak sexszelni akar, azért se szoktam szólni.Mindent megengedek, amit akar, szóval nem értem mi az ami még hiányozhat. Igaz nekem nem mindig jó (pedig ő megpróbál mindent) és tudom, hogy szereti nagyobbacska keblekek,és a feszes popsit, amiből nekem hiányom van.Esetleg ezt tudom még elképzelni, hogy emiatt akar/akart más nőt. Na meg én nem vagyok annyira sexi(de már gyúrok rá, bár a melleimet nem tudom megcsinálni és amíg nincs gyerekem addig nem is akarom,de tény, hogy az én önbizalmam is megjönne, ha jobban néznék ki)
2009. nov. 23. 07:42
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Aranyos vagy!!!

Én nem tudom, hogy a párod hogyan gondolkozik, mert nem látok a fejébe, de Én is szeretem amit leírtál a lányok kinézetével kapcsolatban, de csak azért, mert egy lány jobban néz ki, mint a barátnőm azért nem csalnám meg, pedig nagyon sok lány néz ki jobban, mint Ő...És már a fejemben is megfordult, csak Őt/Őket biztosan nem szeretném annyira, mint a mostani barátnőmet...És, ha megtenném is biztosan nagyon szarul érezném magam miatta...

A barátod a szemedbe tud nézni úgy, hogy nem jön zavarba?!

Mert, ha zavart látsz a szemében elfordítja a tekintetét, nem mer rendesen a szemedbe nézni, akkor gond van...De ez sem jelenti azt 100%-osan, hogy félrekettyintett volna...

A nők nagy része folyton azt hiszi, hogy a külső mennyire befolyásolja a párkapcsolatát, pedig ez nem így van. Az önbizalmad helyreállna az rendben, de ez még nem jelent semmit, mert ahogyan Én sem tartom fontosnak, hogy a barátnőm mennyire néz ki jól a melleivel vagy sem úgy a többi pasit sem nagyon érdekli...Ez legfeljebb csak az ismerkedésnél játszik fontos szerepet, de miután ezen már túl vagytok, ez nem jelenthet problémát!

31/F

2009. nov. 23. 07:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát remélem nem tett semmit,de még midnig nem tudom, akkor miért fordult meg a fejében az a lány.

Azt tudja, hogy nem akarom, hogy megcsaljon és lehet ezért se mond semmit és tagad(ha volt valami).Max megpróbálom túl tenni magam rajta és csak reménykedni, hogy többször nem kerül gyanuba, bár azért félek, hogy ha meló után lefürödve, tisztán ér haza, hogy valyon volt-e még valahol. De talán egyszer helyrerázódom.

2009. nov. 23. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
ha megengedsz egy kirtikát, szeintem túl messzire mész. ahogy leírtad, szinte kémkedsz utánna.. a kövi lépés a magánnyomozó lesz? ha ez velem történne, és szemet szúrna, akkor komolyan elbeszélgetnék veled. honna tudod h megcsal? bármi véletlen is lehet.. nem vagy Te kicsit túl féltékeny?
2009. nov. 23. 08:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy megcsal, csak lehet. Annyit tettem, hogy kerestem 1számot a telójában és pont láttam, hogy van egy új nő név(becézve)Akkor még nem volt gyanús,de azért a neten utána néztem és láttam, hogy szexpartner.Na akkoriban kicsit gyanús volt,de tagad. Elfogadtam, de ha kiderülne, hogy csak hülyét csinál belőlem, akkor köszönöm ebből nem kérek,de ha nem tett semmit, akkor elfogadom, és megpróbálok mindent, hogy sexisebb legyek,mert egyéb tulajdonsággal nincs gond,max az önbizalmam hiányzik még.
2009. nov. 23. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:

hát nemtudom.. ha a párom csak így belenézne a telomba, vagy a gépembe, és tuti nagyon kiakadnék, h basszus bízzon már bennem.. mondjuk én nem is mennék szexpartnerhez (lehet h ő sem volt). szal ez rókafogta csuka.. nemtudom mit csinálj..

08:28

2009. nov. 23. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy az a csaj sexpartner? Általában minden férfi fejében megfordul, hogy milyen lenne azzal a másik nővel. Az még nem jelenti azt, hogy meg is teszi/ tette. Ülj le vele és beszéljétek meg. Ez a legjobb megoldás. Az nem, hogy megpróbálod elfelejteni a történteket. Nem fog menni, mert a tudatalattidba még mindig ott lesz ez a dolog.
2009. nov. 23. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk a feszes popsi (ha nem is szupermodell kategória de "NYAMM, ennek közécsapnám" kategória) ha van rá kétnaponta 45 perced. Lépcsőzés, fenékformáló gépk futás. Ha egy órát nyomod diétázni nem is kell mellette :) Csak fontos a rendszeresség.
2009. nov. 23. 09:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk vékony vagyok és valamennyire sportos, csak a sok ülőmunka meglátszik a popsimon, szóval az lehetne jobb. De a barátomnak az öltözet is fontos, szereti a sexi csajokat, bár engem főleg a belsőm miatt szeret,mert tudja, hogy én nem verem át és kedves vagyok.De a melleimet csak műtéttel tudnám megnöveszteni.És kicsit eléggé ront az egómon, hogy minden nagymellű nőt megnéz az újságban.
2009. nov. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!