Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktassam le a párom, ha titokban sexpartnerhez jár/járt?
A férfiak akkor szoktak szexpartnerhez járni, ha otthon nincs minden rendben szexuális téren...
Ha szeretet hiányos, akkor szeretőt tart, ha szexuális problémái vannak, akkor szexpartnert...
Szerintem beszéld meg vele, hogy mi az amire vágyik szex közben, mert sokszor az elfojtott vágyainkat próbáljuk beszerezni 1-1 ilyen "lánytól"...Mondjuk én még nem voltam, de ez más kérdés...
Viszont ne hozd szóba, hogy szerinted hova jár...Erről azért érdemes lenne 100%-osan meggyőződni mielőtt szóba hozod!
31/F
Aranyos vagy!!!
Én nem tudom, hogy a párod hogyan gondolkozik, mert nem látok a fejébe, de Én is szeretem amit leírtál a lányok kinézetével kapcsolatban, de csak azért, mert egy lány jobban néz ki, mint a barátnőm azért nem csalnám meg, pedig nagyon sok lány néz ki jobban, mint Ő...És már a fejemben is megfordult, csak Őt/Őket biztosan nem szeretném annyira, mint a mostani barátnőmet...És, ha megtenném is biztosan nagyon szarul érezném magam miatta...
A barátod a szemedbe tud nézni úgy, hogy nem jön zavarba?!
Mert, ha zavart látsz a szemében elfordítja a tekintetét, nem mer rendesen a szemedbe nézni, akkor gond van...De ez sem jelenti azt 100%-osan, hogy félrekettyintett volna...
A nők nagy része folyton azt hiszi, hogy a külső mennyire befolyásolja a párkapcsolatát, pedig ez nem így van. Az önbizalmad helyreállna az rendben, de ez még nem jelent semmit, mert ahogyan Én sem tartom fontosnak, hogy a barátnőm mennyire néz ki jól a melleivel vagy sem úgy a többi pasit sem nagyon érdekli...Ez legfeljebb csak az ismerkedésnél játszik fontos szerepet, de miután ezen már túl vagytok, ez nem jelenthet problémát!
31/F
Köszi!
Hát remélem nem tett semmit,de még midnig nem tudom, akkor miért fordult meg a fejében az a lány.
Azt tudja, hogy nem akarom, hogy megcsaljon és lehet ezért se mond semmit és tagad(ha volt valami).Max megpróbálom túl tenni magam rajta és csak reménykedni, hogy többször nem kerül gyanuba, bár azért félek, hogy ha meló után lefürödve, tisztán ér haza, hogy valyon volt-e még valahol. De talán egyszer helyrerázódom.
hát nemtudom.. ha a párom csak így belenézne a telomba, vagy a gépembe, és tuti nagyon kiakadnék, h basszus bízzon már bennem.. mondjuk én nem is mennék szexpartnerhez (lehet h ő sem volt). szal ez rókafogta csuka.. nemtudom mit csinálj..
08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!