Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerezzem vissza? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza? Hogy buktassam le? (többi lent)

Figyelt kérdés
sziasztok!! leírom a történetet!!! a barátnőmmel 3,5éve voltunk eggyütt egyszer megcsaltam még régen de megbocsájtott aztán multhét szombaton ement nélkülem bulizni és összejött egy sráccal és dobott érte!!! én mindent megtennék hogy visszakapjam. ja és amúgy a srác utánna hogy kijelentették hogy járnak ilyeneket irt nekem facebokra hogy: vesztes vagyok meghogy majd ha a bnöm megkóstolja ami a gatyájában van elfelejt engem meg ha majd a bugyit leveszi róla akkor majd gondol rám!! én a hülye fejemmel ezt az üzit letörültem de előttem paintal elmentettem képbe!!! és másnap elküldtem barátnőmnek a képet hogy mit irt ő dobta is egyből da aztán mégis visszament hozzá mert a csávó kimagyarázta hogy ilyet könnyen lehet hamisítani meg megcsinálta azt h a nevét valahogyan az adatlapján megvátoztatta a barátnőmére és úgy irt neki meg persze a képet is de ha belementél at adatlapba akkor egyből kiderült hogy ki ő és ezzel bizonygatta neki hogy ilyet könnyű csinálni!! barátnőm nem hisz nekem!! hogy tudnám lebuktatni a srácot?? hogy visszakapjam barátnőmet!! annyit elárulok hogy a srácnak az msnjét meg a hotmailját sikerült feltörnöm! de a facebookot vagy iwiwt nem sikerül csak annyit akarnák hogy visszaküldjem magamnak a levelet amiben sértőket irt!!
2011. márc. 11. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet úgy is, ahogy írtad, de lelkileg kell visszaszerezni. Az meg nem fog menni, szerintem ennyi volt.
2011. márc. 11. 11:15
 2/7 A kérdező kommentje:
bnöm azt mondja hogy szeret!! csak aztmondja azért nincs értelme mert már odavissza ment a dolog
2011. márc. 11. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Annak oka van, hogy elment nélküled bulizni.

Annak oka van, hogy bepasizott a buliban.

Annak oka van, hogy dobott téged.

Ám meg az email címeden is megjelenik a következő:

Facebook - XY üzenetet küldött neked

Ha ezt megtudod neki mutatni, akkor a képpel együtt elég hiteles. :)

2011. márc. 11. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
De még akkor is kimagyarázhatja, hogy tényleg küldött, de NEM AZT amit te mutattál, mert féltékenységből átírtad paintban a sorokat. Sőt, te leszel a szánalmas, hogy nem tudsz leállni, és elfogadni, hogy vége. A csávó meg elhíreszteli, hogy ő csak vigasztalni akart a levélben, te meg hátba támadtad stb., és ezzel csak még jobban összehozod őket. Meg valamilyen szinten igaza is van a csajnak...ha oda-vissza csaltátok egymást, akkor mit vártok még egymástól?
2011. márc. 11. 11:25
 5/7 A kérdező kommentje:
képpel eggyütt mutattam csak azvvollt a baj h nem ugy mutattam meg neki hogy megadtam a jelszavam facebookra hanem csak lementettem a képernyő képet paintal és azt küldtem át neki msnen ja am azóta h elküldtem neki a képet amit lementette olyan fura a facebookomal is van valami mert nemtudok üzit küldeni csak chatbe vagy üzenőfalra
2011. márc. 11. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:
csak már olyandurván kész vagyok ettől az egésztől hogy vasárnap óta 6kilót fogytam nemtudok belenyugodni mert még pénteken azt mondta h én vagyok neki az élete meg a mindene
2011. márc. 11. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes. Legalább jó csaj volt a barátnőd? Van róla 1 képed?

Azért kérdem, mert lehet hogy nem is olyan nagy szám, és találsz tőle sokkal aranyosabbat is, még hálás is leszel neki, hogy megismerkedtetek. Linkelj ha akarsz. Ne sz*rj be, nem nyúlom le a csajt x)

2011. márc. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!