Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Van egy srác. Akibe azthiszem szerelmes vagyok.. a fiú a suli legmenőbb pasija, de az egyik legrondább csajjal jár. :S egy buliba már volt köztünk valami,de az csak az alkohol műve volt.. azóta nemtudom kivernia fejemből.. :/ Vissza kell szereznem. !!
Sokszor engem néz,és tudom h tetszem neki,és a barátnőjével nem minden oké. de nemakarok nyomulni... mittegyek? HELP ME! :$
16/L
Hidd el, hogy az a "csúnya csaj" is lehet sokkal értékeebb nálad, és ahogy a dolog kinéz, az is.
"Visszaszerezni".. Rosszul ragozod anyukám.. Megszerezni.. hisz soha nem is volt a tiéd..
Miből gondolod, hogy tetszel neki?
Ha tetszenél neki, valószínűleg már lépett volna.
Nagyon felszínes vagy, hogy lerondázod a másik lányt, és megpróbálod lebecsülni őt! Még jó, hogy a srác a belső értékekre figyel!
ez megint segítség? mert akkor köszi..:DDD haha:D kis szánalmas vagy hogy itt osztasz.:D
tanácsot kértem,nem azt h az írásomban keress hibát cica:D aki nemtud semmit az OFFoljoninnen :DD
de tegyükfel h jóindulat volt..oké,akkor az mellett h nem szép,nekem a SRÁC mesélte el h mi van kettejük között...ugyanis jóba vagyok vele.. és mondta h nem szereti igazán.és sok gondjuk van... nem őszinte kapcsolat, a srác nemmondja ki h mi zavarja, hagyja h a csaj azt csináljon amit akar.. :/ és azt h csúnya, nem "csak" én gondolom igy..nem illik hozzá,és elég sokak szerint is érdekes... :S
Első verzió: Addig ribanckodsz a srác mellett amíg megkapod egy éjszakára, majd kis idő múlva átszáll a megszállottságod egy másikra, mialatt ezt a fiút a kapcsolatával együtt tönkretetted. Nem is beszélve a lányról akivel most együtt van.
Mit árul ez el rólad? Azt h nem h ribanc vagy, hanem gerinctelen is.
Második verzió: Keresel egy másik srácot aki tetszik és hagyod békében ezt a két embert és majd ha esetleg teljesen biztos h szétválnak útjaik, megpróbálhatod vele.
Mit árul ez el rólad? Azt h tiszteletben tartasz másokat. Persze ehhez fel kell nőni.
Lehet nem szeretni de nekem ez a véleményem.
22N
rendben...akkor elmondom h volt.. a fiu igazán a nagymenők közé tartozik.. összevissza váltogatja a lányokat..engem nemegyszer átcseszett,hülyített hónapokig.. arrol nemis beszélve h közbe még 2 másik csajt is velem együtt... nem én vagyok itt a rossz.. ezek szerint a kérdést fogalmaztam meg rosszul..de ne támadjatok!
ez nem fair! nem akarom szemből szétszedni a kapcsolatukat..
tudom,hogy bejövök a fiunak,ő mondta nekem személyesen. :/ :)
nem vagyok ribanc,az egy egyszeri hiba volt.. és soha nem tennék egy éjszakás dolgot...velem elegen kicsesztek már.. és ezért tűnök ilyen flegma ribancnak.de emögött egy teljesen másik lány van.. :(
ne legyetek igazságtalanok.
és felnőttem.. ehhez igen.
és ige,tudom, akkor hagynom kéne őt..de azthiszem beleszerettem..én csak tanácsot várnék.. :/
Igen, így hogy leírtad a többi dolgot, máshogy hangzik :)
Hagyd ezt a srácot a fenébe, csak átgázolna rajtad is! Amit leírtál róla, az alapján élvezi ezt a menőzést, egyszerre több vasat akar a tűzben tartani, kijátssza egymás ellen a lányokat.
Ha problémája van egy párkapcsolatban, beszélje meg őszintén azzal, akire tartozik: a barátnőjével.
Hiányzik az neked, hogy összejöttök, és utána a hátad mögött téged fikáz más lányoknak?
Kérdés, te mit akarsz: megszerezheted a srácot trófeaként, de ha komoly kapcsolatban gondolkodsz, nem ő a megfelelő partner.
köszönöm, végre az első tanács!! :) oké,ehez kellett a jó megfogalmazás is!
:)
de mindennap látom őket.. mire gondoljak,vagy hogy tegyem magam túl rajta ? :) :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!