Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, de. Hogy szerezzem vissza?
Egy hete szakított velem a barátom 4év után.De azóta lényegében max annyi változott hogy az utcán nem megyünk kézenfogva meg ilyenek,de otthon csókolózunk,együtt alszunk stb,minden mintha járnánk(egy albérletben lakunk,csak külön szoba).És mondja hogy szeret és vonzódik hozzám,de börtönnek érzi a hosszú távú kapcsolatot.
Mit csináljak én nagyon szeretem! (21évesek vagyunk és mindkettőnknek az első párkapcsolata)
Á, már megint egy tipikus "deénúúúgyszeretem" sztori.
Kézenfogva nem sétál veled, nem vállal fel, de azért a négy fal között jó vagy neki ?!
Ha szakítás, akkor szakítás. Még a lakásból is kiköltöznék. 21 éves vagy, tudod hány pasit találsz még magadnak???
Szakított veled, ágyasnak használ, és még te akarsz kaparni utána?? Büszkeség merre van?? Oké, hogy szereted, de azért álljon már meg a menet, mindent nem kell eltűrni...
21L
Költözz el, vagy költözzön ő el. Ami most van, az számodra a létező legrosszabb megoldás rövid, és hosszútávon is. Az exed "használ" téged mindenféle kötelezettség nélkül, amíg nem talál magának mást. Te pedig érzelmileg, és fizikailag sem tudsz tőle szabadulni, mert szereted, egy fedél alatt éltek, lefekszel vele.
Azt a dumát, hogy "szeret és vonzódik hozzád, de..." nehogy bevedd. Mégis mi a fenét kéne mondania?? Azt, hogy " a hátam közepére kívánlak már, de amíg nincs jobb, lefekszem veled, ha már úgyis kéznél vagy..."?
Tudom, hogy amikor az ember szerelmes, akkor reménykedik, bízik abban, hogy ez csak egy félreértés, és minden rendbe jöhet még. Nem fog.:( De ezt úgysem hiszed el, akárhányan is írják majd le neked. Fájdalmasan, és saját bőrödön fogod megtapasztalni, hogy ha egy kapcsolatnak vége, azt legjobb tényleg véglegesen lezárni.
Ilyenkor az ész azt diktálja amit a többiek mondanak csak nem egyszerű megtenni. Nekünk is volt egy krízisünk a családja miatt+ sok cirkusz stb.. és ő azt mondta már nem érzi amit régen. Én is találkozgattam vele stb.. Én adtam magunknak egy határidőt hogy na eddig várok és ha nem megy akkor tovább lépek. Megmondtam neki oké hogy nem érzed azt de én közben keresni fogok mást, nem fogok rád éveket várakozni. Aztán elkedtem taktikázni, próbáltam visszahozni a régi időket. Kibékültünk, eltelt 3 év , együtt élünk. Nem is gondoltam hogy ilyen jól végződik. Mikor magamban eldöntöttem hogy 2 hónapot várok ,azt mondtam hogy utána véget vetek a dolognak ha addig nem rendeződik.
Voltak viták vagy valami ami kiváltotta nála ezt? Mert ha nem az baj.Ha józanul döntötte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!