Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom, de. Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Egy hete szakított velem a barátom 4év után.De azóta lényegében max annyi változott hogy az utcán nem megyünk kézenfogva meg ilyenek,de otthon csókolózunk,együtt alszunk stb,minden mintha járnánk(egy albérletben lakunk,csak külön szoba).És mondja hogy szeret és vonzódik hozzám,de börtönnek érzi a hosszú távú kapcsolatot.

Mit csináljak én nagyon szeretem! (21évesek vagyunk és mindkettőnknek az első párkapcsolata)

2011. szept. 24. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bölcs válaszokat kaptál, az is lehetséges hogy a srác bűntudat nélkül akar kavarni mással, aztán ha ez megvolt, pár hónap után bejelenti hogy gyertek újra össze. Csakhogy közbe neki ki tudja ki volt meg, míg téged végig az ellenőrzése alatt tartott! Ravasz a gyerek. Legyen benned tartás és büszkeség és mond meg neki hogy vagy együtt vagytok rendesen, vagy sehogy!
2011. okt. 3. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
kurv@ vagy?
2011. okt. 3. 23:29
 13/13 anonim válasza:
Húú nem semmi amit írtatok és igaza van aki hozzászóltatok az illetőnek.Tehát magamban én is így voltam,hogy vissza akarom szerezni a volt barátomat,de az volt egyetlen szerencsém,hogy soha nem mutattam neki a valódi érzelmeimet,hogy szeretem őt és nem futottam utána.Én Úgy tekintettem minhat nem szeretem őt és levegőnek néztem.Mindig huncut voltam,hogy sosem árultam el a titkaimat senkinek sem beszéltem róla,csak magamat oldótam meg és eljött az idő,hogy ő nagyon zavarta azt,hogy nem foglalkoztam vele meg levegőnek néztem őt.Sokat is szenvedet rajtam,de az nem is baj mikor én megnem találtam megfelelő értelmet,hogy együtt lehessünk újra és újra együtt vagyunk már.De nagyon jó volt nekem eljászani vele mikor vissza akartam szerezni és vissza is kaptam:))Én is úgy voltam,hogy egy albérletben laktunk,csak külön szoba és most meg együtt élünk egy szobában.Meglátod sikerülni fogsz ha leszarod őt és ne beszélj senkinek sem ott a házban a lakoinak,mert nem jó módszer,hogy vissza mondják a volt barinak,hogy te mit érzel és ez nem jó dolog!:DDurkkolok neked!
2011. okt. 4. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!