Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan szerezzem vissza mielőtt még végleg feladja? Kort/Nemet írjatok!
Figyelt kérdés
Volt egy pasim januárba, és én nagyon beleszerettem. de kiderült hogy Ő csak meg akar d*gni.így szakítottunk mert én nem vagyok az a típusú lány akit kedve szerint b*szogat.
de Ő azóta is folyamatosan próbálkozik és azt állítja hogy megváltozott.és én hiszek neki mert nem hallottam róla semmi rosszat mostanában nem úgy mint régebben. De van egy olyan érzésem hogy kezdi feladni a próbálkozást de én még mindig nagyon szeretem és vissza akarom kapni mielőtt még végleg feladja!!!
2011. szept. 13. 20:06
1/3 anonim válasza:
Hát pl akár engedhetnél is neki akkor?
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha esetleg valami olyan jelzést nyomatnál felé amiből levágná hogy bírod a búráját akkor az egész ügy le lenne vajazva.
3/3 anonim válasza:
hát találkozz vele de ne szexelj vele jó sokáig!! ez miért nem jutott eszedbe??? vagy a béküléssel egyből beleugrik minden fiatal a szexbe?? húzd az agyát ha kibírja 1 hónapot akkor maradhat ha nem akkor rugd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!