Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vonjam kérdőre? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vonjam kérdőre? Vagy buktassam le?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 9hónapja én nagyon szeretem,elvilge ő is.

Msn en nem szeretek vele beszélni, mindig kérdezem h kivel beszélsz? csak veled! pedig tudom h bezsél mással is, csináltam már kamú msn t is beszélt a csajjal én megkérdeztem h beszél e vkivel és nemet mondott.:/ és ilyeneket ír másoknak ha menni készülnek h ne menny ne hagy itt..!! velem meg nemis beszél mert már nincs téma msn een. nem tudom szerintetek mitcsináljak? h vonjam kérdőre? mert nem akarok lebukni elötte.

2010. aug. 21. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
nem mindegy az neked, hogy msnen hány emberrel beszél rajtad kívül? mért kéne lebuktatni? már beszélgetni se lehet? ez nem bűn!
2010. aug. 21. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát első, azért neked sem esne jól sztem ha azt írná más lányoknak h "ne menj légysziii, ne hagyj itt.." Bár gondolom h tizenéves a fiúd..

Ha ezt láttad és tudja, talán megkérdezheted h miért ír ilyet, de lányokkal meg nyugodtan beszélgethet, lehet azért sem mondja h még beszél vkivel, mert tudja h csak féltékeny lennél, ne legyél az, csak elriasztod.

2010. aug. 21. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
azt csinálsz amit akarsz!
2010. aug. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!