Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le a paromat? SEGITSEG!
Na nemsoka megyek a paromhoz,es hat nyomos okom van azt feltetelezni,h pikans uzeneteket valtott egy csajjal,tudom hogy eddig nem csalt meg,ebben biztos vagyok,de most lehet keszul ra!!!Azt mondja,h o csak egy baratja es sokat hulyeskednek,na de azert a hulyesegnek is van egy bizonyos hatara!!Sose voltam feltekeny tipus,csak a normalis szinten,na de azert ez mar sok!!Tudom,h kitorolte azokat az uzeneteket,de adjatok tippet,h buktassam le??Az o szajabol akarom hallani!!Annyit azert megerdemlek,szerintem!!
Csak komolyak!!!!Valaszokat koszonom!!
Honnan tudsz az üzikről ? Mik voltak bennük ?
Lehet csak tényleg egy barátja és csak hülyéskedtek.
Blöffölj :D
Mond, hogy beszéltél a másik csajjal, mindent elmondott neked, de te az ő szájából akarod hallani az igazat :D
Ha láma a fiúd akkor simán bedől és elmondja amire kíváncsi vagy.
Én nem félnék elmondani,hogy megnéztem a telefonját(Nem szokásom,de ha okom lenne rá,akkor belenéznék).Ha Ő megcsalásra készül nehogy már azzal vagdalkózzon,hogy belenéztél.Azért van külömbség a két dolog közt.
Kérdezz rá.
Szerintem döntsd el, hogy fontos-e Neked a párod! Ha igen, akkor ne akard lebuktatni! Az ilyen flörtölések amúgy is csak a kapcsolat egyik problémájának az okai. Meg kell keresni a problémát, kezelni kell, és a tünet is el fog tűnni!
Semmi esetre sem javaslom, hogy a szemére vesd, hogy mit bogoztál ki róla! Mindenképpen azt a képet fogja erősíteni, hogy bizalmatlan vagy vele, és ez méginkább kiviszi a kapcsolatból. Most már szemlesütve kell majd Veled találkoznia, míg a másik nővel önfeledt lehet.
A számonkérés nem célravezető. Ne építs számára börtönt, a börtönből csak a menekülésen jár az eszünk.
Újítsd meg a kapcsolatotokat, menjetek el kettesben egy hétvégére(ahol nincs térerő) és érezzétek jól magatokat kettesben! És éreztesd Vele, hogy milyen fontos Ő Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!