Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan kezdjem el?
Vanne gy 20 éves srác szoktunk beszélgetni de csak mint barátok, h adja a tudtára h több nekem mint haver. És h én bejövök e neki, + azt h kell nekem (ugy is) !
15/l
Szülői beleegyezés alapján ÍRÁSBAN!
Talán akkor hozzádér (úgy is!)
????
Nem vagyok csúnya ! És 16-17-nek nézek ki!
Nem akarok lebabázni!
És mivel nem multel 24 én pedig 14 föllöt vagyok így már nem büntethető !
És,ezt te hol olvastad?:D
Küldjél képet és elmondom a véleményem..
Nem olvastam hanem tudom!
És nem fogok képet küldeni, .....
Először had osszam ki az utolsó tuskót:
Ha azt mondod "Börtön be fog kerülni", én azt mondom: Te pedig a cigánytelepre fogsz kerülni, vagy már onnan jöttél. De hogy a Magyar nyelvet, és jogrendszert nem ismered, az egyszer biztos!
A kérdezőtől kérdezem: Mi van a 24 életévvel? Azt nem értem, hogy mi jelentősége van...
Amúgy az agyhalott jogdoktoroknak üzenem:
A kérdésedre a válasz pedig az (kedves kérdező!), hogy szerintem bújj hozzá egyre-egyre közelebb. Fél méter... aztán 30 centi és így tovább, de végül már ne is beszélj, hanem csókold meg.
Nagy baj nem lehet belőle.
Kedves 13:57-es válaszoló!
Értelmetlenül állok és nézem azon rágalmakat és/vagy vádakat,melyeket látatlanban az én személyemre és családi környezetemre,helyzetemre mond.továbbá ”faji” hovatartozásomat sértegeti,miközben 100%-ig magyar vér folyik ereimben.
Ui.: bekaphatod kedves TUSKÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!