Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyem meg vagy nem? Segítség
A párom azt szeretné hogy szedjek fog.gátlót, én viszont nem szeretnék, én a természetes emberi szervezeti folyamatok híve vok, nem borítom fel a szervezetem. Viszont állandóan ezen megy a veszekedés, ha pedig beleegyeznék akkor azt hinné hogy amit ő mond mindig az lesz :S nem tudom mit csináljak most...
22/l
azt tudom javasolni, hogy orvossal beszéljetek erről (lehetőleg mindketten), ő el fogja pontosan mondani, melyik módszernek milyen előnyei-hátrányai vannak.
csak a pasi miatt ne szedd, de azt gondold át, hogy ha ne adj'Isten elszakadna a gumi, és 72 órás tablettát kell bevenned, az sokkal jobban megborítja a hormonháztartásodat, mint a folyamatos fog.gátló szedés. ezt vedd figyelembe a döntésnél, de az orvos is el fogja mondani.
29/N
megszakításra bízni magatokat óriási felelőtlenség. ennek fényében igazat kell adjak a barátodnak. vagy szedj gyógyszert, vagy használjatok MINDIG gumit.
ha arra a kérdésre sem vagytok képesek egyszerű igennel vagy nemmel felelni, hogy akartok-e most gyereket, akkor alkalmatlanok vagytok egyenlőre a gyereknevelésre. mint a mellékelt ábra mutatja, mindketten.
Inkább tetess fel spirált.(csak pár ezer forint és 5évig benned lehet,ma már "nemszült"nőknek is raknak fel).A megszakításos módszer NEM VÉDEKEZÉSI FORMA.
Amúgy meg a barátodnak jó méretű gumit kellene használnia,talán akkor érezné a szexet.És no comment arról,hogy nem hajlandó zoknit húzni a f*szára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!