Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kéne. Nagyon el vagyok keseredve! Nem szeretem vagy mi van velem? Bővebben lent.
Van egy fiú barátom,aki gimis elsős én most fogok általánosból ballagni.Fél éve vagyunk együtt.És most azt érzem h nem szeretem :S:( De nem akarok ki szeretni belölle,mert régen olyan jó volt vele.Mostanába sokat hisztizik,féltékenykedik.De nincs oka rá!!!msnről minden srácot letöröltem,nem beszélek élőbe se fiúkkal,leszoktam az energia italrol a cigiről mert kérte.Nem is iszok,csak ha vele vagyok MÉG EGY POHÁR BORT SE!és neki mindig baja van... :S neki vannak fent lányok msnen,mindig hallgatom a osztálytársaitól(barátoméktól) hogy milyen jól el van a lányokkal..igen szépen összehaverkodott egy olyan lánnyal aki régebben legjobb barátnőm volt és kihasznált :) de nemszoltam... de ez még 3-4 hónapja volt.Most ehéten szakítottam vele mert már nyugtatót szedtem miatta annyira felidegesített azzal,hogy napi 3x hisztizett..(a barátaim mondták hogy minden órán nevetgélt,nem nagyon viselte meg,nekem meg itthon sírt ,hogy béküljek ki vele) :/ tudom hogy szeret meg minden,de mikor rá gondolok az jut eszembe,hogy mennyi fájdalmat okozott,hogy odaült egy lány mellé órán(aki nekem barátnőm volt) és röhögcséltek,a lány ölelgette és a barátom le se álította( nekem meg minden fiút ki kelett osztanom..) fájt hogy nagyon sokszor beszélt arrol a lányrol...meg másrol..hogy milyen szép ez meg az a lány,meg jó a segge...és sose szóltam érte.Mostmeg nem érzek semmit,olyan semleges,megszoktam hogy vele vagyok.Terveztük ,hogy együtt fogjuk leélni az életünket.De én már nem akarom,unalmas,egyedül szeretném leélni.Más srác nem tetszik.De már hozzám nőt,nem zavar ha velem van,csak rossz érzés ha írja msnen,hogy szeretlek énmeg vissza írom de nem gondolom úgy,vagy ha azt írja "hiányzol" nem tudok mit mondani rá..mert neke ő nem.De szerintem kicsit fájna ha mással látnám..
SEGÍTSETEK KÉRLEK!MI TÖRTÉNIK VELEM? FOGOM MÉG SZERETNI?VELETEK IS VOLT MÁR ILYEN??? kérlek :( én azt akarom ,hogy olyan legyen mint 1 hónappal ezelőtt,mikor nem zavarta ha néha beszéltem egy két fiúval,nem hisztizet,nem bántott,és én is éreztem hogy szeretem :(:(:(
Ne keseredj el! Normális az ami veled történik. A növé válás utján vagy. Egy párkapcsolat akkor müködik ha van bizalom benne és ami a legfontosabb, hogy van a dolognak jövöje. Tele vagy kétségekkel és ezek a kétségek lassan kihütik az érzelmeket.
Tapasztalatom szerint, az ember lánya nagyobb változás elött újragondolja a párkapcsolatát. Hidd el igy van! Anno érettségi elötti félévben szakitott velem az akkori baratnöm és ugyan ez történt az egyetem végzésenek utolsó félévében. Valahogy a lányokban ilyen változások elött történik valami. Engedd el magadban a fiut. Várd a következö szerelmet. Hidd el jönni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!