Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyem meg vagy nem? Segítség
A párom azt szeretné hogy szedjek fog.gátlót, én viszont nem szeretnék, én a természetes emberi szervezeti folyamatok híve vok, nem borítom fel a szervezetem. Viszont állandóan ezen megy a veszekedés, ha pedig beleegyeznék akkor azt hinné hogy amit ő mond mindig az lesz :S nem tudom mit csináljak most...
22/l
Ne szedj szerintem se! Minden hormonális beavatkozás káros, mégha erről nem is olvasol sokat. (Persze ,hogy nem hiszen gondolj bele mekkora üzlet az a gyógyszergyártóknak, na és a nőgyógyászoknak is....tudod, ha nem mész évente esetleg félévente hozzájuk akkor "MEGDÖGLESZ")
Erről nem fognak lemondani abban bizos lehetsz!!
Nyilván van azért valami a rendszeres ellenőrzésben, pláne ha 12 évesen már szexel valaki, váltogatja partnerét, és tömi magába a fogamzásgátlót!
Ha valóban szeret a partnered, akkor el kell hogy gondolkozzon ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!