Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan kezdjem el?
Vanne gy 20 éves srác szoktunk beszélgetni de csak mint barátok, h adja a tudtára h több nekem mint haver. És h én bejövök e neki, + azt h kell nekem (ugy is) !
15/l
A válasz megírásának időpontja: ma 14:06
"100% magyar vér folyik bennem"
Visszakövetted a családfádat az őskorig? Az első emberekig?, hogy ennyire biztos vagy venne,
Utolsó, te csak ne légy az Ördög ügyvédje!
Egyedül ebbe (mi az hogy ebbe..? Ebbe a hozzászólásba, vagy ebbe a hibába vagy most mire gondolsz?) tudtam belekötni, mivel nagyon tömör, és bélszagú volt a hozzászóló megnyilvánulása. A tinianyukás tagmondat annyira ócska, hogy még belekötésre is méltatlan.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:31
Mi az hogy te kötöttél bele?:D
A válasz megírásának időpontja: ma 14:28
Mond, mi a jó rákba lehetne még ott belekötni? Viszonylag próbáltad megvédeni magad.
Szerintem érdemes lenne elolvasni a kettébasz*tt fórum etikettet mielőtt:
1 - összevissza offoltok (ráadásul csak baromságot)
2 - egymás értelmetlen dolgaira válaszolgattok, nem a kérdező által felvetett problémára
3 - egymást sértegetitek a semmin.
idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!