Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Hogyan kezdjem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés

Vanne gy 20 éves srác szoktunk beszélgetni de csak mint barátok, h adja a tudtára h több nekem mint haver. És h én bejövök e neki, + azt h kell nekem (ugy is) !

15/l

2011. okt. 18. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:06

"100% magyar vér folyik bennem"

Visszakövetted a családfádat az őskorig? Az első emberekig?, hogy ennyire biztos vagy venne,

2011. okt. 18. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyedül ebbe tudtál belekötni.Gratulálok.
2011. okt. 18. 14:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, te csak ne légy az Ördög ügyvédje!

Egyedül ebbe (mi az hogy ebbe..? Ebbe a hozzászólásba, vagy ebbe a hibába vagy most mire gondolsz?) tudtam belekötni, mivel nagyon tömör, és bélszagú volt a hozzászóló megnyilvánulása. A tinianyukás tagmondat annyira ócska, hogy még belekötésre is méltatlan.

2011. okt. 18. 14:31
 14/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:31

Mi az hogy te kötöttél bele?:D

A válasz megírásának időpontja: ma 14:28

Mond, mi a jó rákba lehetne még ott belekötni? Viszonylag próbáltad megvédeni magad.

2011. okt. 18. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ejj, most már befe téma van!
2011. okt. 18. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne elolvasni a kettébasz*tt fórum etikettet mielőtt:

1 - összevissza offoltok (ráadásul csak baromságot)

2 - egymás értelmetlen dolgaira válaszolgattok, nem a kérdező által felvetett problémára

3 - egymást sértegetitek a semmin.

idióták.

2011. okt. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!