Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ti mit tennétek? Merjek lépni? Mit? (bővebben lent)
Beleszerettem egy lányba akivel barátságban voltunk egy rövid ideje,de neki meg nagyon hosszú kapcsolata van,igaz ez most távkapcsolat.A párja nem ismer engem...A srác mondjuk már kiakadt párszor miattam,de nem megcsalás történt,csak kettesben mentünk bulizni a barátnőjével,meg egyszer feljött hozzám,de nem történt semmi.A lány imádja a pasiját,engem meg barátként szeret csak.... Mit tegyek?
21/f
Úristen! Totál ebben a helyzetben vagyunk,csak én vagyok a lány, és a párom velem él. De ott a másik, akihez húz a szívem... :(
Mióta tart ez nálatok? MIóta beszélgettek, stb?
15:56-os vagyok!
Egyszerű a válasz. Nem tud dönteni, én is hónapok óta örlődöm.
Ezen segíthetsz, ismertesd meg vele az érzéseidet. Kerülj kettesbe vele és csókold meg! Komolyan!
Én hónapok óta erre várok, mert talán egy csók után érezném kit akarok.
A hasonló cipőben járó csaj vagyok:
Jajjjj. Én 5 éve vagyok a párommal, de pont én érzem azt, hogy befejeztem vele, mert azt hiszem a másikhoz húzok erősen. Tudod, mit nem adnék érte, ha végre nem csak jelekből, hanem a tetteiből is kapnék jelzést. Szerintem azonnal le tudnám zárni miatta a jelenlegit. Nekem sokat segítene a döntésben.
Nálunk a szitu a következő:
Hónapok óta állandóan felhív valami miatt, de olyan gyakran, hogy a párom már kiakadt. Néha találkozunk,de nem buli vagy ilyesmi, nem is az a korosztály vagyunk már (én 22, ő 30). Csak ezt-azt átnézni a suli miatt, de annyira ürügynek érzem, érted. És állandóan keres...
Kettesben is voltunk pár napja is, de nem lép.
22-es csaj vagyok:
az lemaradt, hogy fél éve tart már ez köztünk. Nem lép, de mégis keres. Én úgy tudom, nem tud a barátomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!