Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ti mit tennétek? Merjek lépni? Mit? (bővebben lent)
Beleszerettem egy lányba akivel barátságban voltunk egy rövid ideje,de neki meg nagyon hosszú kapcsolata van,igaz ez most távkapcsolat.A párja nem ismer engem...A srác mondjuk már kiakadt párszor miattam,de nem megcsalás történt,csak kettesben mentünk bulizni a barátnőjével,meg egyszer feljött hozzám,de nem történt semmi.A lány imádja a pasiját,engem meg barátként szeret csak.... Mit tegyek?
21/f
22-es csaj:
Akkor üdv a csapatban! :)
Csak nálad jobb a szitu, mert ő a te lépésedre vár. Míg nálam a pasi nem lép. Nem értem. Nem értem akkor miért keres annyit, miért a kifogások, előadásokon a csalfa vigyori pillantások, LÁTOM AMIT LÁTOK,akkor miért?
Csókold meg! Bízz a megérzésemben, pont így vagyok én is. Így örlődsz, de ha megteszed, megkapod a válaszokat.
Megcsalás. Nézőpont kérdése. Én soha nem tettem volna, de nem tudom neked elmondani mennyire szeretném a másik srác csókját. Vagy csak egy szó is elég, egy érintés, ami egyértelmű. Miért?
Mert én is a párommal vagyok még, első kapcsolatom és nem bírok dönteni, félek, hogy hibázom. De mégis érzem, hogy mennem kellene a másik felé. Ez egyre erősödik bennem, mára a szakítást tervezem, de még azt nem tudom, ezt hogyan adagoljam be a páromnak, nincs benne rutinom. :( És úgy, hogy ne fájjon neki, nem akarom megbántani.
Ha viszont a másik határozottabb lenne, már hamarabb dönthettem volna.
Érted?
MIért?
Mert évekig velem volt, sok szép emlék maradt, mert egyszer szerettem. Mivel az életemben az első és eddig egyetlen férfi volt, nagyon nehéz szakítani, mert az ember attól fél, hogy mi van, ha rosszúl döntök és csak esetleg fellángolás a másik felé. Ezért vártam eddig, mert biztosnak kell lennem a dolgomban, csak borzasztóan nehéz.
Alapvetően a párom jó ember, de szemétség lenne úgy vele lennem, hogy mást szeretek. Nagy a korkülönbség köztem és a párom közt (15)év. Most olyan férfi lépett az életemben, akire mindig is vártam. Minden megvan benne, amit valaha kerestem, és az én korosztályom.
Ami még befolyásolta a döntésem és a helyzet alakulását:
A párom mivel ilyen korú, nem tervez már házasságot, családot, én ezekre viszont vágyom, és az újjal mindez megadatik, mert ő más ember egészen. Évekkel ezelőtt is tudtam, hogy a jelenlegivel nincs jövőm, mert nem ad rá módot, de szerettem. Most viszont megnyílt a kapu a boldogságra és nekem kell döntenem.
22-es voltam
Baxki mond meg neki, hogy mi a szitu. Ebben a helyzetben az egyetlen vesztes te vagy jelenleg. Konkrétan kihasznál, viszont jó esélyed van rá hogy el tudna képzelni veled kapcsolatot is. De ha nem lépsz sose derül ki.
Mond meg neki, hogy eleged van ebből, eleget voltál a barátja te más akarsz és ez szar neked így.
Ezzel szórakozz szerintem 1-2 hetet, aztán ha nem téged választ akkor vagy szenvedsz tovább vagy keresel olyat aki vevő rád.
szerethetsz egyszerre két embert is - egy ideig, aztán a szíved végül dönt az egyik javára és a másikból kiszeretsz. ez eltarthat egy ideig, vagy egy fél évig is! Persze hogy mindent elmond neki mert ő a barátja és nem akar semmit eltitkolni, azt akarja mindent tudjon.
Neked kell lépni. Neked kell meghódítani. Neked kell udvarolni. Kifejezni azt hogy szereted. Tettekkel, jelekkel - először. Aztán szavakkal is. És aztán neked kell rá hajtani. Gyerünk, próbáld megszerezni!! Beléd szerethet és akkor elfelejti a másikat- persze ez nem biztos hogy így lesz. De hiszen kedvel, szeret veled lenni, szóval van esélyed! Csak nem lesz egyszerű. Ki kell ábrándítanod a másikból lassanként, türelmesen fel kell venned a versenyt. Küzdened kell. Ne feledd: ő hűséges akar maradni.
Figyu! Lehet én vagyok konzervatív, de szerintem nem lenne szép dolog úgy ráhajtani a lányra, hogy van pasija! Sőt, szerintem gerinctelen! Ezt nem megbántásból mondom!
Sajnos én már kétszer is kerültem olyan helyzetbe, hogy egy harmadik fél bepofátlankodott a kapcsolatomba és tönkre is ment miatta. Ráadásul úgy, hogy azt hitték nem tudok róla! Titokban, humánosan, szép szóval elbeszélgettem velük, hogy álljanak le, mert nem szép! Remélem nem lesz harmadik alkalom az életemben, de ha mégis, akkor azt már lehet nem humános módon fogom megoldani!
Szóval azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy mindenki úgy fogja fel mint én eddig és ne csodálkozz, ha a lány barátja meglep egy akkora taslival, hogy a fal adja a másikat!
Szállj ki ebből a dologból, mert az élettől is visszakaphatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!