Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Srácok segítség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Srácok segítség kell! (bővebben)

Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha szerelmes vagyok a legjobb barátomba, aki fiú, és néha látok rajta jeleket hogy közeledne, meg tapi és smár volt már, de úgy teszünk mintha mise történt volna, és iszonyatosan önbizalom hiányos vagyok, ugyhogy hamár elolvassátok és tanácsot adtok az megköszönöm :) köszi, 18/l
2011. jún. 21. 15:01
1 2
 1/11 bix ***** válasza:
te? semmit. ha ilyen balfék hogy smároltatok és nem akar lépni akkor felejtsd el. ha akar valamit tudja hol talál... nehogy már neked kelljen teperni.
2011. jún. 21. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Lesmárolod megint. Ha így se akkor...
2011. jún. 21. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha már a legjobb barátod, akkor biztos őszintén el tudtok beszélgetni egy csomó dologról. Miért pont a kettőtök kapcsolatának a tisztázása lenne ez alól kivétel? Kérdezd meg, hogy mit jelentett számára a csók, illetve milyen érzés neki amikor megölel stb.
2011. jún. 21. 15:05
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) terveztem egy ilyen beszélgetést csak nem vagyok biztos magamban, de igyekszem :) kiváncsi vagyok a válaszaira :) köszii
2011. jún. 21. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:

harmadik +1!

Vagy szimplán kérdezd meg, hogy akkor most őszerinte jártok, vagy mi van köztetek? Lassan rávezetheted (ha már magától nem jött rá), hogy IGEN, ez már több, mint haverság. Ha így sem veszi a lapot, akkor talán még nem érett meg rá.

2011. jún. 21. 15:08
 6/11 A kérdező kommentje:
hát körülöttem mindenki és barátnőim folyton azzal nyaggatnak hogy mikor jövünk már össze, meg hogy nem vagyunk normálisak hogy nem vesszük észre hogy ez több mint barátság... folyton egymásnál alszunk, amikor tehetjük 1ütt vagyunk, de nem olyan 1szerű mint azt hiszik... jah a szüleink már áldásukat adták ránk, és nagyon jól megvannak egymással :) nemtudom...
2011. jún. 21. 15:18
 7/11 A kérdező kommentje:
de ha magától nem jön rá, amire mostanában nagy az esély akkor hogy vezethetném rá a dolgokra?
2011. jún. 21. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ahogy írtam. Kérdezd meg, mi ez köztetek, mert szerinted ez több, mint barátság. "Te hogy érzed?" és közben nézz mélyen a szemébe, vagy ilyesmi. Vagy hogy tisztában van-e vele, hogy egy kapcsolat küszöbén ácsorogtok, de nem léptetek még át, és hogy ő hogy látja. Szóval kérdezgesd, hátha ő is szeretné, csak már megszokta így, és nem tudja hogyan tovább.
2011. jún. 21. 15:52
 9/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a segítséget :) meglátjuk mi lesz :) reménykedem :D
2011. jún. 21. 16:07
 10/11 anonim válasza:
vegyél kutyát
2011. jún. 21. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!