Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi mindent tennétek meg a szerelmetekért?
Rossz anyagi körülmények közt vagyunk mindketten, de talán nekünk egy nagyonpicit jobb a helyzet...talán, de tényleg csak hangyasz*rnyival.
Távkapcsiban vagyunk, és most ő szeretne jönni holnap, de csak az idefele útra van pénze...:S vissza én fizessem neki az utiköltséget. Eddig én voltam csak náluk szinte minden 7 végén, hiába mondogattam, hogy sok pénz, nem hitték el...most neki kéne jönnie egyből nincs pénz...
csak nemtudom, hogy hazudik, és kihasznál, vagy tényleg nincsen pénzük???
másfél hónapja vagyunk együtt, nem hazudósnak ismerem eddig, és nem is szeretnék csalodni benne...:(
jo nem írtam le az egészet, de én ugyérzem én sokkal többet teszek a kapcsolatunkért mint ő.
Picit az az érzésem, hogy kihasznál....:(
diákbérletet csak suli és lakohely között lehet venni...legalábbis nekem ezt mondták a volán pénztárnál.
Probáltam..::(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!