Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Fiúk! Ti mi mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiúk! Ti mi mindent tennétek meg a szerelmetekért?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatom van, 3 hónapja. 120 km re lakunk egymástól, nehéz megoldani a találkozót, és sokszor kell átszállni, meg várakozni buszon ha megyek. De vállalom, és csinálom, mert szeretem. Ő is szeretne hozzánk jönni már, eddig csak én voltam náluk, és azt mondta őt sem érdekli a várakozás, meg az átszállások, csak az hogy végre itt legyen, és lásson engem.

Elég nehéz anyagi helyzetben vagyunk mindketten, kevés pénzünk van, de meló szerencsére van, ha keveset is fizet.

Szinte minden pénzem Rá költöm, Ő is igyekszik a maga módján beszállni a költségekbe.

Szoval áldozatokkal jár a szerelem, nem is kicsikkel.

Kiváncsi vagyok, másoknál is megvannak ezek a dolgok. Olyanok írjanak akik tényleg szerelmesek, vagy azok voltak, és nem csak érdekből, meg a szexért vannak együtt a másikkal.

Köszi.

2011. aug. 13. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én mindnt megtennék annak érdekében, hogy együtt töltsünk el pár napot, mindent megpróbálnák, hogy neki is és nekem is megfeleljen, és, hogy össze tudjuk hozni a találkákat.Ezzel mindkettönk így van:) Messzire is utaznánk, csak együtt legyünk
2011. aug. 13. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:

állandóan te utazol és ő még sosem volt nálad?

ha kölcsönös lenne és ő is ugyanígy érezne nem gondolkodna, hogy menjen e hozzád vagy sem, ahogy te sem tétovázol...

2011. aug. 13. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Köztünk 70 km a távolság. Mivel az Ő autója nincs túl jó állapotban, ezért mindig én megyek hozzá, vagy érte, ha nálunk töltjük a hétvégét. Ő pedig képes inkább nem aludni (kamionozik), száguldani hozzám melóba, hogy legalább 5 percre lásson.
2011. aug. 13. 10:32
 4/6 A kérdező kommentje:

most sem gondolkozott, mikor hívtam.

azonnal igent mondott, és nemérdekli a városonkénti másfél órás várakozás sem. :) (2 iylen van)

2011. aug. 13. 10:54
 5/6 anonim válasza:

Nekem is volt távkapcsolatom.200km-t utaztunk hetetnte egymásért..egyik héten ő másikhéten én...Persze voltak esetek amikor egymás után vagy én,vagy ő jött kétszer.Szerintem ha valaki igazán szerelmes megoldja.Bár most már nem biztos,hogy belemennék egy ilyenbe.

Sok szép évet nektek!:)

2011. aug. 13. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem én ha az életem múlna rajtam biztos meg ennék érte egy lekváros diós kalácsot halál komolyan !!!!
2011. aug. 13. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!