Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fiúk! Ti mi mindent tennétek meg a szerelmetekért?
Távkapcsolatom van, 3 hónapja. 120 km re lakunk egymástól, nehéz megoldani a találkozót, és sokszor kell átszállni, meg várakozni buszon ha megyek. De vállalom, és csinálom, mert szeretem. Ő is szeretne hozzánk jönni már, eddig csak én voltam náluk, és azt mondta őt sem érdekli a várakozás, meg az átszállások, csak az hogy végre itt legyen, és lásson engem.
Elég nehéz anyagi helyzetben vagyunk mindketten, kevés pénzünk van, de meló szerencsére van, ha keveset is fizet.
Szinte minden pénzem Rá költöm, Ő is igyekszik a maga módján beszállni a költségekbe.
Szoval áldozatokkal jár a szerelem, nem is kicsikkel.
Kiváncsi vagyok, másoknál is megvannak ezek a dolgok. Olyanok írjanak akik tényleg szerelmesek, vagy azok voltak, és nem csak érdekből, meg a szexért vannak együtt a másikkal.
Köszi.
állandóan te utazol és ő még sosem volt nálad?
ha kölcsönös lenne és ő is ugyanígy érezne nem gondolkodna, hogy menjen e hozzád vagy sem, ahogy te sem tétovázol...
most sem gondolkozott, mikor hívtam.
azonnal igent mondott, és nemérdekli a városonkénti másfél órás várakozás sem. :) (2 iylen van)
Nekem is volt távkapcsolatom.200km-t utaztunk hetetnte egymásért..egyik héten ő másikhéten én...Persze voltak esetek amikor egymás után vagy én,vagy ő jött kétszer.Szerintem ha valaki igazán szerelmes megoldja.Bár most már nem biztos,hogy belemennék egy ilyenbe.
Sok szép évet nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!