Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy buktassam le a paromat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy buktassam le a paromat? SEGITSEG!

Figyelt kérdés

Na nemsoka megyek a paromhoz,es hat nyomos okom van azt feltetelezni,h pikans uzeneteket valtott egy csajjal,tudom hogy eddig nem csalt meg,ebben biztos vagyok,de most lehet keszul ra!!!Azt mondja,h o csak egy baratja es sokat hulyeskednek,na de azert a hulyesegnek is van egy bizonyos hatara!!Sose voltam feltekeny tipus,csak a normalis szinten,na de azert ez mar sok!!Tudom,h kitorolte azokat az uzeneteket,de adjatok tippet,h buktassam le??Az o szajabol akarom hallani!!Annyit azert megerdemlek,szerintem!!

Csak komolyak!!!!Valaszokat koszonom!!

2011. máj. 13. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem tudom, de én nem tudnék azon gondolkodni, hogy hogyan éreztessem vele, hogy szeretem, miközben más lánnyal flörtöl. Persze az ilyen kettő emberen múlik, de ha ő ilyen, akkor valószínű, hogy neki van nagyobb problémája a kapcsolatban. Miért nem ő veti fel? Miért nem mondja el? Miért nem próbál rajta javítani? miért nem őszinte?....
2011. máj. 13. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy haveri sms-t én nem torlok ki a telefonombol. Ha torolget, valamit takargat. Amikor kap egy sms-t, akkor nézd meg h mit kapott. Akkor mond el neki, h mit hiszel, és kérd meg h mutassa meg mit kapott. A tobbi dolog már jon magától.
2011. máj. 13. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Írj mindenképpen, kíváncsian várjuk!!
2011. máj. 13. 17:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Na megbeszeltunk mindent,bocsanatot kert tolem!Megeskudott,h csak egy baratja es csak hulyeskednek!Erre csak annyit mondtam,h bizonyitania kell!Adog egy eselyt,mert nagyon szeretem ot es tudom,h o is engem!Ja nem en buktattam le,csak megkerdeztem,h miert ilyen fura es elmondta!Ez mar egy jo pont a reszerol!!Koszonom mindenki valaszat!Remelem rendbe fogjuk tudni tenni a dolgokat!!!
2011. máj. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!