Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha hazugságon kapnád a férjed? Hogyan buktassam le az alábbi szituban?
Van egy bevásárlókártyája, amit állítólag szükség esetére tart. Néhány dolgot vett vele, ami a ház körül szükséges és nagyobb összegbe került, de állítólag ennyi, kb két éve nem használta.
Viszont épp a telefonján néztem valamit, amikor jött egy mail a banktól az esedékes fizetendő összeggel. Kis idő után kerdőre vontam, mindent tagadott és a mail sem volt már a bejövő üzenetek között. Ma itthon hagyta a telefonját és megnéztem a törölt üzeneteket, persze ott volt a mail. Készítettem képernyő fotót és elküldtem magamnak. Hogyan buktassam le? Hitel felvétel előtt állunk, sőt kistesót is terveztünk, de így már nem tudom, mit csináljak, nem bízom benne :(
"Néhány dolgot vett vele, ami a ház körül szükséges"
Szóval a ház körüli munkákat végezné, te meg kémkedsz utána, meg lebuktatod, stb...
Értékes egy nő lehetsz te is, rendesen ráfaragott az a csóri ember...
Azokról tudok 😊
Arról van szó, hogy azt állítja, jó ideje nem használja, pedig 2 hete jött értesítés, mellesleg nem túl kicsi az összeg. Ő pedig tagad... Nem vett semmit, nem használta a hitelkártyát. Akkor mégis miért kapott értesítést?
Vett egy motort, vagy egy jet ski-t. Férfi, neki is legyen már gyereknap! Nem a tulajdonod! Az én feleségem azt sem tudja mennyi a fizetésem, a közös számlára utalok egy összeget, a többiről nem tud. Nem is kell neki tudnia mindenről, nekem halálom amikor egy nő rátelepszik egy férfire!
A férjed meg egy f*sz hogy tagad, meg húzza a s*ggét.
Én sem várom el hogy minden nap legyen szex, holott simán jó lenne. Tőlem sem kell elvárni mindent, a családot biztonságban tartom, nincsenek elhanyagolva. Viszont egy férfinek legyen már saját élete is, meg a nőnek is!
Ugye tudod, hogy az a hitel a tiéd is, hiába csak ö vette fel?
Úgyis kiderül, mert hitelfelvételnel kérdezik az egyéb , már meglévő hiteleket, és ez is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!