Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nagyon átlátszó, szánalmas hazugságokat mondtak az exeitek?
"Azért nem akarok szexelni, mert most a lelki dolgokra akarok koncentrálni."
Bizonyítani nem tudom, hogy hazugság volt, de feltehetően az volt, és ekkor már elhidegült tőlem. Ekkor még kapcsolatban voltunk.
"Túl jó vagy hozzám."
A legnagyobb fasság, amit életemben hallottam... Ott is hagytam aztán a srácot.
Általában nőügyek.
Anno volt akivel egyutt akart lenni de az lerázta. Több év múlva felmerult a neve és felélénkült tekintettel el.kezdte faggatni a csajrol azt aki témába hozta a nevét.
Nekem meg letagadta hogy érdekelné a csaj. Anyja apja életére esküdözve amit elvileg nála komolyan kell venni.
Másik esetben a haverja nőjével flörtölt, esküdözve letagadta
Aztán a saját szememmel láttam ahogy egy nővel szemez az utcán, amit szintén letagadott, és szintén esküdözve.
Itt nyert bizonyságot az, hogy amikor esküdözik is, amit nála komolyan kell venni, akkor is hazudik..
2.
Én sose voltam, de hordok gyűrűt, pont e miatt. Így nincs kötöttség, és nem akaszkodik rám a lány, mert tudja, hogy család van, akik mellett ennyit kap csak.
3,5 évig nem volt szex köztük. Kérdeztem tőle hogy neked nem hiányzik a testiség? Nem, mert aszexuális azt mondta. Közben meg ég 5 éve volt bikája. Lakótársak voltunk szinte, de kapcsolatban éltünk 😂😂.
Én vagyok a férfi!
"o csak barat, nem jelent semmit, nem kell mas no,csak te"
Ugyanazt irta le a csajnak messengeren amiket nekem mondott eloben😂
Rólam válás után a (közös) munkahelyünkön: Azért vált el tőlem (hahaha..én váltam el), mert összevissza k...rválkodtam.
A valóság: Apám 3 hónap házasság után adott nekem egy családi házat, nekem építtette, hogy ha férjhez megyek. Mondta, hogy menjünk az ügyvédhez átíratni rám, és akkor borult ki a bili, mert férjem azt hitte, hogy kettőnkre fogja íratni apu 50-50 százalékban. Onnantól kimutatta a foga fehérjét, szemét volt, rondán beszélt velem, kimaradozott, semmit nem segített otthon (akkor bérelt lakásban laktunk). Ezzel levizsgázott előttem, fél év házasság után váltunk.
(De én "kurválkodtam"). Mondjuk azonnal el is jöttem a munkahelyről, új életet kezdtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!