Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen nagyon átlátszó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nagyon átlátszó, szánalmas hazugságokat mondtak az exeitek?

Figyelt kérdés
Sztorizzatok!
2022. nov. 2. 14:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%

9.

Itt a Gyakorin sok nő leírta már, hogy ők nem is kezdenének olyan pasival, akinek van saját lakása. Nekik az nem biztonságos. Anyagilag.

2022. nov. 2. 15:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11-nek:

9. vagyok, hát itt én vagyok a nő a sztoriban.

És nem is érdekelt volna, hogy apu első körben az én nevemre ajándékozza a házat. (Utána úgyis kettőnké lett volna papíron is pár év múlva, ha bármi jön, bővítés, tetőtér, megléptem volna ezt). De így, amilyen rohadék lett egyik napról a másikra, teljesen begőzölt, így már csak exem.

2022. nov. 2. 15:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ingatlanos sztorim nekem is van.

Én pl a kapcsolatban szorgalnaztam volna azt hogy vegyünk közös házat, haladjunk előre.

De ő nem akar, max a haverjaival vesz uzleti céllal(az en ötletem továbbfejlesztette), felujitják eladják meg stb.

Én szomorkodtam egy sort hogy komolyabb tervei a barátomnak velem az alberlet és ez lehet a maximum akkor. Szakítottam.

Na szakítás után hirtelen ingatlant akar velem venni:D

2022. nov. 2. 15:39
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 ja hát persze, tipik, az én exem is változtatott mindenen, ami zavart vele kapcsolatban, rögtön szakítás után pár nappal😅
2022. nov. 2. 15:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a srác csak az öcsém haverja, azért van itt annyit, sokkal fiatalabb is, mint én, maradjál már"

Már fél éve dugta. Sajnos még egy privát videó is elkeveredett hozzám, amin szopta a srácot, persze végig csinálta neki. Akkor már nem volt miről beszélnünk.

2022. nov. 2. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mi csak barátok vagyunk az ex nővel"

Ehehehehe

2022. nov. 2. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
15%
#6! De miből gondolod, hogy akarnának tőled többet? A válaszaid alapján nem lehetsz akkora főnyeremény 🤷🏼‍♀️
2022. nov. 2. 18:11
 18/19 A kérdező kommentje:
#16 uuuh sose hallottam még 🤷🏼‍♀️😅
2022. nov. 2. 20:48
 19/19 anonim ***** válasza:
41%
15. Az igen ! A mocskos utolsó utáni senkiházi lotyó !
2022. nov. 2. 22:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!