Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nagyon átlátszó, szánalmas hazugságokat mondtak az exeitek?
9.
Itt a Gyakorin sok nő leírta már, hogy ők nem is kezdenének olyan pasival, akinek van saját lakása. Nekik az nem biztonságos. Anyagilag.
11-nek:
9. vagyok, hát itt én vagyok a nő a sztoriban.
És nem is érdekelt volna, hogy apu első körben az én nevemre ajándékozza a házat. (Utána úgyis kettőnké lett volna papíron is pár év múlva, ha bármi jön, bővítés, tetőtér, megléptem volna ezt). De így, amilyen rohadék lett egyik napról a másikra, teljesen begőzölt, így már csak exem.
Ingatlanos sztorim nekem is van.
Én pl a kapcsolatban szorgalnaztam volna azt hogy vegyünk közös házat, haladjunk előre.
De ő nem akar, max a haverjaival vesz uzleti céllal(az en ötletem továbbfejlesztette), felujitják eladják meg stb.
Én szomorkodtam egy sort hogy komolyabb tervei a barátomnak velem az alberlet és ez lehet a maximum akkor. Szakítottam.
Na szakítás után hirtelen ingatlant akar velem venni:D
"Ez a srác csak az öcsém haverja, azért van itt annyit, sokkal fiatalabb is, mint én, maradjál már"
Már fél éve dugta. Sajnos még egy privát videó is elkeveredett hozzám, amin szopta a srácot, persze végig csinálta neki. Akkor már nem volt miről beszélnünk.
"Mi csak barátok vagyunk az ex nővel"
Ehehehehe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!