Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arra gyanakszom, hogy megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra gyanakszom, hogy megcsalt, de ő mindent tagad. Miért nem vallja be? Hinnem kéne neki?

Figyelt kérdés

Több, mint két éve vagyok együtt a barátnőmmel, másfél éve együtt lakunk. Különösebb problémáink nem voltak, jól működött a kapcsolatunk. Csak a múlthéten történt egy kis incidens.

A múlthét szombaton elment bulizni a barátnőivel, úgy jött haza, hogy három helyen ki volt szívva a nyaka, meg a cicije is három helyen. Ő azt állítja, hogy az én voltam, amiben akár lehetne valami, mert kb két órával azelőtt voltunk együtt, hogy elment a barátnőihez készülődni. Én viszont nem hiszem, hogy én voltam, nem szoktam ennyire, meg azért figyelek, hogy feltűnő helyen ne nagyon.

Amikor rákérdeztem, hogy történt-e valami a buliban, tagadta, azóta is ezt mondja, azt mondta, hogy azt én csináltam. Én mondtam neki, hogy bevallhatja, meg tudom bocsátani, csak mondja meg. Szinte biztos vagyok abban, hogy sántít, amit mond.

Azóta nem alszom vele, átcuccoltam a kanapéra. Esténként nyaggat, hogy aludjak vele, bújik. Meg úgy általánosságban magyarázkodik, hogy ő nem csalt meg. Van, hogy sír.

Igazából rossz így látni. Nyilván szeretem a barátnőmet, szerelmes vagyok belé, de nagyon fáj az a gondolat, hogy valószínűleg megcsalt. Nehéz hinni neki, pedig ezen kívül soha semmi okot nem adott a bizalmatlanságra.

tegnap 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg az egyik baratnojet, mondjuk a legjobbat, tamadd le hogy "bevallotta a bnod" es oket isnhibaztatod, miert nem allitottak le stb stb. Ha hiteles vagy, fel sem merul benne hogy kamuzol es talan elismeri hogy tud rola. Mert ha valoban megcsalt nyilvan tud rola..

Persze ott a kockazat ha tenyleg artatlan..

tegnap 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:

#1 A barátnőktől már kaptam pár kiakadt üzenetet, hogy ne csináljam már ezt a párommal, nem csalt meg. Na meg nem is találkozom velük.

Jó lenne ezt csak a párommal rendezni.

tegnap 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Hat akkor ezt megszivtad.

Mert ha nem vallja be akkor ketsegek kozt leszel. De ha nem csalt meg akkor meg elmarod magad mellol.

Mondjuk szerintem a termeszetes reakcio egy hamis vadolasra inkabb a kiakadas lenne az o reszerol, es nem az hogy bujik meg sir.

Ha artatlan akkor miert nem keri ki maganak hogy artatlanul vadolod? Inkabb tunik buntudatnak amit csinal mint csalodottsagnak hogy bizalmatlan vagy..

De ezt ugy irom hogy egyikotoket sem ismerem. Ahogy senki aki itt majd valaszol.

tegnap 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktál ilyet csinálni meg figyelsz is rá, ne legyél már balek. Előző válaszoló leírta, hogy nem is ez lenne a reakció, ha ártatlan lenne.

Az se tévesszen meg, hogy tagad. A volt nőm tök egyértelmű bizonyítékokra is tagadott végig és soha nem is vallotta be, még akkor sem amikor már a saját szememmel láttam... Egyszerűen az Ő önképe nem bírja el, ha a tényt elismeri maga fele, hogy felelősséget vállaljon érte, ez nem rólad szól. Eléggé gyakori amúgy is, hogy pia hatására iszogatnak aztán kavarognak pasik és nők is. Számos ilyen volt velem is, hogy tapad rám a csaj buliban és két nap múlva meg szembe jött velem a pasijával kézen fogva.

tegnap 21:52
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 Viszont a barátnőm inkább úgy akad ki, hogy sír. Ő inkább érzékeny, sírós típus. Amikor megvádoltam kvázi, akkor is elsírta magát, és úgy mondogatta, hogy ő nem csinált semmit. A bújást meg esténként csinálja, hogy ne kelljen egyedül aludnia, ne legyek vele ilyen...

#4 Igazából elméletileg van egy kis esélye, hogy tényleg én voltam az. Mármint az megvan, hogy szex közben szólt a legutóbb(a buli előtt), hogy finomabban csináljam, csak az nekem nincs meg fejben, hogy mikor volt.

Meg amúgy tudnék neki hinni. Mármint közöltem vele, hogy megbocsátok, csak vallja be. Simán letudhatna annyival, hogy smárolgatott valakivel, kicsit összegabalyodtak a parketten, de ennyi. Szóval szeretném azt gondolni, hogy okkal tagad.

tegnap 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig egyértelműen szemmel látható nyoma van annak hogy márpedig megcsalt és ezt tagadja. Dobnám mint macskát szarni
tegnap 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!