Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan gyanakszom, hogy megcsal?
Lehet, hogy hülyén hangzik, de a barátom hozott magával óvszert. Ugye 3db-osak, és ebből mi 2-őt használtunk el. A 3. sehol sem volt. Nem ez volt az első eset, hogy a 3. vagy 4. kondom 'eltűnt'.
Arra gyanakszom, hogy azokat mással 'használja' el.
Jogosan feltételezem?
ááá... a pasik hülyék... (én is...)
ha szereted, és ő is szeret, akkor bízz benne.... nem tudom mennyi idősek vagytok, de ha fiatalok, akkor lehet hogy pl.: gyakorol otthon, hogy jobban menjen amikor együtt vagytok, de lehet hogy egy barátjának adott akinek nincs... vagy sört ivott belőle:P inkább ne akard tudni...:p
Mintha a párom hallanám.. Az én maradék óvsztereimmel a következők szoktak történni:
Bent felejtem a nadrágzsebben és kimosom.
Kirántom és nem veszem észre.
Eldugom, h a szülők ne találják meg, de én is csak hónapok múlva akadok rá.
Tudom, h az egy maradék nem lesz elég, ezért másikat veszek. Utána már nem merem magammal vinni, mert a párom meggyanúsít,h a többit kivel használtam el.
A beteges féltékenységet kezeltetni kell..
Nem betegesen vagyok féltékeny.
Először is: elég messze lakunk egymástól, tehát nem tudhatom, mit csinál.
2. Mikor mondom neki, nálam jobb is van, azt feleli: IGEN
3. Könnyen 'ismerkedős' típus.
4. A kezdeti lelkesedése 1,5 hónap után elmúlt.
És még sorolhatnám...
Szerintem félrejátszik a gyerek. Nem hiszem, hogy otthon kotonban veri ki. Elhagyni meg nem lehet, mert mindig olyan helyre rakja az ember, ahol véletlenül sem esik ki.
Egyébként minek nyaggatod olyannal, hogy van-e nálad jobb? Tök idegesítő. Persze, hogy van. Mindenkinél van jobb.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!