Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha arra gyanakszom, hogy a párom megcsal?
Vagy nem is tudom mi van vele, de mostanában egyszerűen lehetetlen vele telefonon beszélni.
Az érdekes az, hogy élőben nincsen semmi probléma.
Írásban azonban egyből felkapja a vizet, mindenen. Titkolózik, sose mondja el, hogy hova megy, többször kaptam már hazugságon is.
Nem vagyok egyáltalán se féltékeny típus, se semmi ilyesmi, de az utóbbi hetekben nagyon rossz érzésem van.
Előttem tudom, hogy 40+ nővel volt már, de mi már 11 hónapja együtt vagyunk.
Nem tudom mi lehet vele, de írásban nagyon csúnyán beszél velem, úgy kezel, mint egy lábtörlőt.
Semmi nem fontos neki, bármi amit mondok, egyből elfelejti, vagy nyíltan kimondja, hogy leszarja.
Egyszerűen nem tudom már mit csináljak. :(
24/L
"Nem tudom mi lehet vele, de írásban nagyon csúnyán beszél velem, úgy kezel, mint egy lábtörlőt.
Semmi nem fontos neki, bármi amit mondok, egyből elfelejti, vagy nyíltan kimondja, hogy leszarja.
Egyszerűen nem tudom már mit csináljak."
Szakítsd meg egy ilyen állattal a kapcsolatot. Minél előbb!!
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem az exem pontosan akkor kezdett el így viselkedni, mikor elkezdett csalni engem. A kis légiutaskísérővel akivel együtt utazott, én már elég hamar tudtam mindent de tagadta annyira, hogy a saját hazugságaiba kavarodott már bele. 🤣
Nem osztott meg velem semmit, már csak 1,5 naponta írt vissza kb 2 szót, hirtelen már nem voltam prioritás az életében, nekem is többször mondta bizonyos dolgokra, hogy leszarja meg nem érdekli ha nekem problémám van, stb.
Ja és hirtelen sose "volt ideje" hívásban beszélni, ő annyira elfoglalt stb, mikor tudtam, hogy bőven lenne rá ideje.
4-es voltam
Hát az a 40+ nő... először azt hittem, hogy ez kor, és hogy azt akarod mondani, hogy egy nála idősebb nővel volt együtt 😂😂 hát nem... fhú... kizárt, hogy megváltozott volna a kis kujon.
Bár biztos jó vele lenni meg minden, de tényleg ne építsd rá az életed. Már ha monogám kapcsklatot képzelsz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!