Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha arra gyanakszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha arra gyanakszom, hogy a párom megcsal?

Figyelt kérdés

Vagy nem is tudom mi van vele, de mostanában egyszerűen lehetetlen vele telefonon beszélni.

Az érdekes az, hogy élőben nincsen semmi probléma.

Írásban azonban egyből felkapja a vizet, mindenen. Titkolózik, sose mondja el, hogy hova megy, többször kaptam már hazugságon is.

Nem vagyok egyáltalán se féltékeny típus, se semmi ilyesmi, de az utóbbi hetekben nagyon rossz érzésem van.

Előttem tudom, hogy 40+ nővel volt már, de mi már 11 hónapja együtt vagyunk.

Nem tudom mi lehet vele, de írásban nagyon csúnyán beszél velem, úgy kezel, mint egy lábtörlőt.

Semmi nem fontos neki, bármi amit mondok, egyből elfelejti, vagy nyíltan kimondja, hogy leszarja.

Egyszerűen nem tudom már mit csináljak. :(

24/L

jún. 4. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ülj le és beszélj vele. Kommunikáció. Ha az nem megy, akkor meg hagyd ott a fenébe, akkor jó kapcsolat nem lesz ebből hosszú távon.
jún. 4. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom mi lehet vele, de írásban nagyon csúnyán beszél velem, úgy kezel, mint egy lábtörlőt.

Semmi nem fontos neki, bármi amit mondok, egyből elfelejti, vagy nyíltan kimondja, hogy leszarja.

Egyszerűen nem tudom már mit csináljak."

Szakítsd meg egy ilyen állattal a kapcsolatot. Minél előbb!!

jún. 4. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem az exem pontosan akkor kezdett el így viselkedni, mikor elkezdett csalni engem. A kis légiutaskísérővel akivel együtt utazott, én már elég hamar tudtam mindent de tagadta annyira, hogy a saját hazugságaiba kavarodott már bele. 🤣

Nem osztott meg velem semmit, már csak 1,5 naponta írt vissza kb 2 szót, hirtelen már nem voltam prioritás az életében, nekem is többször mondta bizonyos dolgokra, hogy leszarja meg nem érdekli ha nekem problémám van, stb.

jún. 4. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja és hirtelen sose "volt ideje" hívásban beszélni, ő annyira elfoglalt stb, mikor tudtam, hogy bőven lenne rá ideje.

4-es voltam

jún. 4. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Remélem, tovább 41 nőt fog még hülyíteni. Meg is érdemlitek!
jún. 4. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát az a 40+ nő... először azt hittem, hogy ez kor, és hogy azt akarod mondani, hogy egy nála idősebb nővel volt együtt 😂😂 hát nem... fhú... kizárt, hogy megváltozott volna a kis kujon.

Bár biztos jó vele lenni meg minden, de tényleg ne építsd rá az életed. Már ha monogám kapcsklatot képzelsz el...

jún. 4. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Azért elképzelem, hogy ebből a 40 nőből legalább 10 sérült utána, úgy, hogy nem lett normális kapcsolata. Ha ez a 10 nő egy normális pasit választott volna helyette, de mind neki adott esélyt... ez is egyfajta kapitalizmus. :D
jún. 4. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Menjen az anyjaba az, aki ugy beszel velem mint a felmosoronggyal. Senki kapcaja nem vagyok, te miert vagy az?
jún. 5. 16:02
 9/9 anonim válasza:
27%
Szia! Én vagyok a fent említett pár másik fele és nem, nem csallak meg! Csak nehéz időszakom van, mivel sokat dolgozom és nem mindig vagyok olyan állapotban hogy aranyosan válaszoljak némelyik üzenetre. Egyébként is ez egy teljesen valós, gyakran előforduló jelenség manapság egy kapcsolatban. Az írott betűk mögé könnyen kerülhetnek kallódó érzelmek, ráadásul nem beszélve arról, hogy félreértelmezésbe is sokszor botolhat az ember. Ezek miatt könnyen lehet hogy szimplán csak élőben vagy hívásban beszéljünk meg fontosabb dolgokat, ne hagyatkozzunk a fekete fehér írott formára. Igyekszem sűrűbben törődni ezzel és felmérni, ha komolyabb téma lenne vagy olyan állapotban vagyok. Puszi!
jún. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!