Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Arra gyanakszom, hogy megcsal!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra gyanakszom, hogy megcsal! Hogyan tudhatnám meg biztosra?

Figyelt kérdés
Már 1 éve együtt vagyunk, eddig nem volt komolyabb gond köztünk. Mostanában kevesebbet keres, a szexuális vágya is csökkent, azt mondja nincs kedve.Belenéztem a telefonjába(bár tudom nem szép dolog) nem találtam semmit.Mi lehet a gond? Vagy csak én vagyok paranoiás, és nem kéne emiatt aggódnom?

2012. márc. 19. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet kicsit elbizonytalanodott a kapcsolatotokban. Beszélj vele erről. Én is ilyen vagyok mostanában, bár mi csak fél éve vagyunk együtt a párommal. Mostanában sok olyan apróság történt közöttünk, ami miatt nálam betelt a pohár és elbizonytalanodtam az érzelmeimet illetően sajnos. Miután ezt megbeszéltük ő minden erejével azon van, hogy vissza szerezzen, én pedig nyitott vagyok erre, imádom, vele akarok maradni és jobban érzem magamat minden egyes próbálkozástól! :)

Mindenképpen beszéljétek meg, lehet nálatok is csak hasonló van a dologban.

2012. márc. 19. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy megcsal, ha viszont netán mégis akkor ügyesen leplezi, törli az sms-eket, híváslistát és a telszámhoz pasi nevet ír.. nos 50-50% de én azt mondom ezen kár abszolút aggódnod és rágódnod, mert ha megcsal téged (csak feltételezem) , akkor meg sem érdemli, hogy törd magad érte. Én azt mondom, hogy konkrét választ arra nem fogunk tudni adni, hogy megcsal-e vagy sem, esetleg hozzávetőleges véleménnyel tudunk szolgálni. De mondjuk ez, hogy már a szexuális vágya is csökkent.... ahogy írtad.. hát én azért nem zárnám ki azt a tényt sem... de fel a fejjel, ha úgy is lenne te add ki neki az útját, mert aki ilyen nem érdemli meg, hogy pazarold rá az idődet, hisz majd találsz magadnak olyan valakit aki meg is becsül hűséggel és őszinte szeretettel.
2012. márc. 19. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, legfőképpen a kevesebb szex miatt gyanakszom. De az is lehet, hogy tényleg nem volt kedve vagy nem tudom. Próbálok minél kevésbé aggodalmaskodni, de azért mégis bennem van. Mindenképp megbeszélem vele. Ha valahogy beigazolódik a gyanúm akkor elhagyom. Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 19. 19:46
 4/4 Dottorre ***** válasza:

Túlreagálod szerintem a dolgokat. És imádkozz, hogy ne tudja meg a dolgot a srác, én 1X tudnék meg ilyet, az lenne az utolsó együtt töltött percünk a párommal, pedig én tényleg szeretem. Az ilyen dolgokat nem viselik jól a pasik (de szerintem a nők sem). Én szoktam néha olyat csinálni, hogy otthagyok egy SMS-t olvasatlanul, amit a telefonom automatikusan olvasottra állít, ha valaki hozzányúl a telefonhoz. Kis csapda, de le lehet bukni miatta, és volt már ebből szakításom.

Egyébként visszatérve a kérdésedre, beszéljétek meg a dolgot!

2012. márc. 20. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!