Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gyanakszom, hogy megcsal! Hogyan tudhatnám meg biztosra?
Lehet kicsit elbizonytalanodott a kapcsolatotokban. Beszélj vele erről. Én is ilyen vagyok mostanában, bár mi csak fél éve vagyunk együtt a párommal. Mostanában sok olyan apróság történt közöttünk, ami miatt nálam betelt a pohár és elbizonytalanodtam az érzelmeimet illetően sajnos. Miután ezt megbeszéltük ő minden erejével azon van, hogy vissza szerezzen, én pedig nyitott vagyok erre, imádom, vele akarok maradni és jobban érzem magamat minden egyes próbálkozástól! :)
Mindenképpen beszéljétek meg, lehet nálatok is csak hasonló van a dologban.
Túlreagálod szerintem a dolgokat. És imádkozz, hogy ne tudja meg a dolgot a srác, én 1X tudnék meg ilyet, az lenne az utolsó együtt töltött percünk a párommal, pedig én tényleg szeretem. Az ilyen dolgokat nem viselik jól a pasik (de szerintem a nők sem). Én szoktam néha olyat csinálni, hogy otthagyok egy SMS-t olvasatlanul, amit a telefonom automatikusan olvasottra állít, ha valaki hozzányúl a telefonhoz. Kis csapda, de le lehet bukni miatta, és volt már ebből szakításom.
Egyébként visszatérve a kérdésedre, beszéljétek meg a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!