Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenik kapcsolatodban azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenik kapcsolatodban azt érezted ő az igazi?

Figyelt kérdés
Ez baj,vagy csak így érdemes kezdeni? Lehet több igazi,vagy attól válik igazivá ha tartós? Meg ugyebáe egy hosszú házasság után ahol nagyon szerelmes voltál azt hitted ő az igazi azt le lehet zárni? Jöhet új igazi?
tegnap 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, de úgy gondolom, hogy adott pillanatban tényleg ők voltak, csak aztán változtunk az évek alatt és nem egy irányba. Akit most annak gondolok, nem biztos, hogy ha 5-6 évvel ezelőtt randiztunk volna, akkor is annak gondoltam volna. Viszont már vagyunk mind a ketten annyi idősek, hogy jelentős mértékben talán nem változik a személyiségünk, elvárásaink.
tegnap 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyikben sem éreztem azt.

Sokat kell nőni érzelmileg, ami nem minden embernek adott azért mert biológiailag van már 18, 28 éves... és megfelelő társat lehet keresni.. azért mert valaki vonzó, kedves, megbízható, vagy épp szenvedélyes, nem biztos, hogy belé fogsz szeretni Úgy Igazán, de kezdhetsz vele kapcsolatot, mert elég előnyt tartogat számodra.

Amikor meg rohadtul szerelmes vagy, akkor gondolod valakiről, hogy ő az igazi, de a szerelem egy rohadt nagy kémiai csapda, pont emiatt létezik, hogy összekössön két embert. Fe aztán el fog múlni, és ha ebben látod az "igazi"ság értelmét, akkor ha elmúlnak a kemikáliák.. megkérdőjelezed a dolgot...

Szerintem nincs olyan hogy igaz, csak érett kötődési képesség valakihez és döntés.

tegnap 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkivel más lesz. Másképp fogtok illeszkedni egymáshoz más lesz a párkapcsolatotoknak a dinamikája.

Nyílván van neked is akikkel jobban ki jössz meg kevésbé. Amikor ismerkedsz párkapcsolat céljából akkor is ez lesz.

De az hogy mennyire tartós az rajtatok múlik. Mert egy idő után egy kapcsolat hétköznapivá válik. Mint a mindennapok. Itt tőletek függ mennyire tudjátok ezt feldobni ezeken átlendülni.

Itt gyakorin olvastam a szerelem az 2 év után elmúlik.

tegnap 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenik? Te honnan vagy, hol mondják ezt így?
tegnap 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyikben se. Jelenlegiben azt érzemnhogy 98%-ban megfelel.
tegnap 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég sok pár hónapos kapcsolatom volt, és valahogy egyikben sem éreztem ezt.

Két hosszú távú kapcsolatom volt. Az egyikben konkrétan nem is akartam összejönni a sráccal, de annyira futott utánam hogy megsajnáltam. Mire én igazán szerelmes lettem volna, ő kiábrándult.

A férjemmel viszont az elejétől kezdve tetszettünk egymásnak, megvolt az összhang. De ez az igazi dolog, hát nem tudom. Elég jól meg kell ismerni a másikat, hogy ezt kimond. Mi 3 évig jártunk, amikor megkérte a kezem, és igent mondtam. Tudni kell, hogy mi a másik rigolyája, mik a gyenge pontjai, mert mindenkinek vannak, és hogy te ezzel együtt tudsz-e élni. Azonos-e az értékrendetek, ugyanazt akarjátok-e az élettől. Ez az elején nem derül ki. Amit az elején érzel, az csak a nemi vágy.

tegnap 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyikben sem
tegnap 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!