Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adjak ultimátumot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak ultimátumot egy olyan férfinak, aki lassan 4 éve játszik velem?

Figyelt kérdés

Megszakításokkal, de már 4 éve udvarol nekem, de komolyabbra nem akarja terelni, mert mindig az exe miatt sír. Akihez vissza is megy, amikor mi nem beszélünk, mert sokszor akadtam már ki rá és adtam ki az útját.

Most 3 hónapja azt mondom minden nagyon jó, de megint egy helyben toporgunk és nincs kimondva. Exéről már nem beszél, de nekem ez is gyanús. Utaltam már rá mindenhogyan, hogy ez igy nekem nem megy de egyszerűen nem akar elengedni. Pedig már kb együtt élünk. Felhív, hogy akkor üljünk le beszéljük meg mert tényleg akar engem, majd mikor odakerül a sor eltereli a témát. De minden egyes nap jön értem, és együtt alszunk, lassan már 1 hónapja.

Nem tudom mi ez a gátlás benne megmondom őszintén már nem is érdekel, határozottan akarok fellépni mert úgy érzem már nekem is bemagyarázta hogy minden rendben, és most ocsúdtam fel, hogy dehogy van minden rendben…

ma 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szexre tart.
ma 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:

1

Sajnos én is ezt gondolom... :(

Persze, hogy nem akar elengedni, mert neki ez így jó, ingyen van. Ennek csak te tudsz egyedül véget vetni!

Sok erőt kívánok!

ma 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen exek után síró embereket hagyni kell az exek után sírni, és lehetőség szerint elkerülni őket. Tudom, késő bánat. De ha ez már 4 éve így van, akkor ez vmi extrém eset.

Ultimátumot meg nehéz lesz, mert téged nem tartat túl sokra. Ha te számítanál, már rég nem siránkozna az exen.

ma 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egyébként ex után síró férfi. Az első ilyennél ott kellett volna hagynom, hadd sírjon magában.
ma 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Férfiként nem értem a pasid?

Full aberált már sry, de ha az exét akarj menjen hozzá ha veled akar lenni lépjen már tovább.

Szerintem "pasid" szimplán csak idióta.

30F

ma 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!