Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le, ha nem tud leszállni a témáról és ultimátumot ad?
Tudom, hogy lejárt lemez, de oltás téma.
Kaptam 2 oltást még 2021-ben, és utána autoimmun vékonyrost neuropátiám lett. Soha az életben nem volt ilyen problémám, és 2 héttel az oltással jött, és rengeteg embert találtam, akinek ugyanez a baja lett az oltás után.
Nagyon sokáig tartott, elleálló volt minden kezeléssel szemben. Most tartok ott, hogy visszakaptam a régi életem, de még így sem vagyok 100%, még most is vannak kisebb zsibbadásaim és égő érzés a talpamban.
A párom egy percig sem hitte el, hogy az oltástól lehet. Azt mondja, hogy nincs bizonyítva, a fb csoportokban meg redditen meg minden bajukat az oltásra fogják, bolondok, sőt, egyenesen hazudoznak. Meghogy vékonyrost neuropátia már ezer éve létezik, az oltás előtt is voltak ilyen betegek, fogjam fel, hogy ilyen a testem, ez a bajom és ne fogjam rá az oltásra és ne haragudjak.
Már ott tartunk, hogy azt mondja, csak akkor marad velem, ha megígérem, hogy ha jön még egy hullám, akkor beoltatom magam + influenza ellen is oltatom magam ősszel/télen. Mert semmilyen orvos nem mondta ki, hogy azb oltástól van, és innentől aluminiumsapkás bolondhoz méltó dolog ha kockára teszem magam azzal hogy nem veszek fel oltást.
Hogyan kéne leállítani?
Rohadtul nem konteo.
Nem vagyok oltásellenes egyáltalán, különben nem adattam volna be magamnak 3-at is. De igen, lett tőle bajom nekem is. Először valami perifériás neuropátia (nem vékonyrostos, mint a kérdezőnek), utána pedig transverse myelitis. SOHA nem volt semmilyen idegrendszeri bajom előtte. És immunológiai eredetű volt mindkettő. Ismert, krónikus autoimmun betegséget pedig nem sikerült igazolniuk sehogy sem.
Szóval akármennyire is nem tetszik egyeseknek, történik ilyen és kész. Pláne ilyen idegrendszeri mellékhatások.
Lehet lepontozni, lehordani retardáltnak. Érvelni nem tudtok úgyse.
Én viszont soha az életben nem kockáztatnám, hogy beadassak még egy ilyet, és ez a teljesen racinális döntés és kész.
7
Én onnan, hogy soha nem voltam covidos.
Ellenben az oltás utáni 8. napon kezdődtek a tüneteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!