Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állítsam le, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le, ha nem tud leszállni a témáról és ultimátumot ad?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy lejárt lemez, de oltás téma.

Kaptam 2 oltást még 2021-ben, és utána autoimmun vékonyrost neuropátiám lett. Soha az életben nem volt ilyen problémám, és 2 héttel az oltással jött, és rengeteg embert találtam, akinek ugyanez a baja lett az oltás után.

Nagyon sokáig tartott, elleálló volt minden kezeléssel szemben. Most tartok ott, hogy visszakaptam a régi életem, de még így sem vagyok 100%, még most is vannak kisebb zsibbadásaim és égő érzés a talpamban.

A párom egy percig sem hitte el, hogy az oltástól lehet. Azt mondja, hogy nincs bizonyítva, a fb csoportokban meg redditen meg minden bajukat az oltásra fogják, bolondok, sőt, egyenesen hazudoznak. Meghogy vékonyrost neuropátia már ezer éve létezik, az oltás előtt is voltak ilyen betegek, fogjam fel, hogy ilyen a testem, ez a bajom és ne fogjam rá az oltásra és ne haragudjak.

Már ott tartunk, hogy azt mondja, csak akkor marad velem, ha megígérem, hogy ha jön még egy hullám, akkor beoltatom magam + influenza ellen is oltatom magam ősszel/télen. Mert semmilyen orvos nem mondta ki, hogy azb oltástól van, és innentől aluminiumsapkás bolondhoz méltó dolog ha kockára teszem magam azzal hogy nem veszek fel oltást.

Hogyan kéne leállítani?

2023. szept. 12. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%

"Már az is konteos meg retardált, aki annyit állít, hogy lehet mellékhatása az oltásnak?"

Nem ezt állítod, hanem webmd-s diagnózist állítasz fel magadnak.

2023. szept. 12. 17:18
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Még egyszer: nem vagyok benne biztos 100 százalékig, de nagyon sokan mondják, hogy tüneteik voltak, maradandó károsodásaik az oltás után. Bizonyítani persze nem lehet. De én azt sem hiszem, hogy ezek mind trollok vagy fizetett vélemények lennének.
2023. szept. 12. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

[link]

[link]

Nagyon konteo, persze.

Ja, és hatalmas esélye van, hogy tünetmentes covid súlyos neurológiai kórképet okoz szépen, suttyomban, a vaccinával meg csak teljesen véletlenül stimmelt össze időben is. Főleg, hogy akkoriban nem is jártam emberek közé.

Másrészt HIVATALOSAN is elismert tény, hogy okozhat ilyesmit.

2023. szept. 12. 17:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem én állítottam fel magamnak a diagnózist, hanem szakorvos.
2023. szept. 12. 17:24
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Arról, amit a kérdező ír, egy rakás cikk van:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 12. 17:28
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

16. Téged meg a hozzád hasonló oltás mániásokat kellene eltiltani az internetről.🤬

Elég gáz, hogy egy olyan oltóanyagot, amit pár hónap "tesztelés" után piacra dobtak, ilyen sokan beadatták maguknak.

Rengeteg egészséges életmódot folytató ismerősöm van szarul az oltás miatt.

Németországban is sokan perelnek a maradandó károk miatt. Ilyenkor áldom az eget, hogy nem oltattam magam, inkább kibírtam a napi tesztelést, mert ez volt annak a feltétele, hogy dolgozhassak.

2023. szept. 12. 20:59
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

Nem lenne ilyen párom. Tök mindegy, hogy oltás miatt,vagy másért, aki rendelkezni akar az én testem fölött, annak lapát. Foglalkozzon a sajátjával.

#7! Onnan, hogyha az oltás mellett a covidtól volt, akkor is az oltástól van, mivel az oltásnak az lett volna a feladata, hogy megvédje a súlyos mellékhatásoktól,pl.egy ilyentől. Akkor mitől védte meg? Minek adatna be még egyet, ha semmi hatása? Józan ész hol van?

(Covidom volt, oltásom nem, és nincs semmi bajom.)

2023. szept. 12. 23:13
 18/20 anonim ***** válasza:
22%

"Onnan, hogyha az oltás mellett a covidtól volt, akkor is az oltástól van, mivel az oltásnak az lett volna a feladata, hogy megvédje a súlyos mellékhatásoktól,pl.egy ilyentől. Akkor mitől védte meg?"

Kicsit tévedésben élsz, de ettől még felpontoztalak.

Nem kukacoskodni szeretnék, mert amúgy normális választ írtál.

Az oltás a betegslg súlyos lefolyásától véd meg (elvileg), de az alatt nem a neurológiai szövődményeket szokták érteni, hanem a légzési elégtelenséget (ami miatt gépi lélegeztetés kell), kétoldali tüdőgyulladást, citokin vihart, és társait.

A neurológiai mellékhatás inkább késleltetve szokott előjönni, a poszt-covid egyik formájaként, és nem direktbe okozza a vírus, hanem autoimmun eredetűek, szóval a saját immunredszere okozza az embernek. Az oltás ettől nem hivatott megvédeni, valamint képtelen is, mivel ő maga is egy rakás hasonló bajt tud okozni. Vszeg orvosi értelemben hasonló elven történik, mint mikor maga a vírus okoz ilyesmit, mivel sok embert, akikkel az oltás miatt történt ilyen, poszt-coviddal foglalkozó részlegen próbálják kezelni.

2023. szept. 13. 00:41
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha csak akkor marad veled akk nyiss neki ajtót...
2023. szept. 13. 00:49
 20/20 anonim ***** válasza:
35%

#19!De ez szó szerint így hangzott el: "Az oltottak nem fognak covidban meghalni és nem fognak tőle súlyosan megbetegedni. Sőt, még a post covidot is belekeverték. Ez meg akárhogy nézzük, egy súlyos megbetegedés.

Tévedésben nem élek, mert akkor is tudtam, hogy az oltás az égvilágon semmitől nem véd meg, de sokan éltek és élnek tévedésben a hazug kommunikáció miatt. Na, most ha az úgy van, ahogy írtad, az állítás helyesen így hangzott volna: Ha beoltatod magad és elkapod a covidot, majd az immunrendszered eldönti, mit kezd vele. Ha nem oltatod be, akkor is😁

2023. szept. 13. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!