Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?
Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.
Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.
Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?
Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?
Kedves kérdező, a #23mas kommentedre válaszolva: azért, mert nem ebben mérjük a mindennapokat, a teendőket.
Ha meg neked több rokonod van mint neki akkor azt is felszámolod hogy többet kell költeni karácsonyi ajándékra?
Egyszer nagyon összebalhéztam a barátommal ezen a mosogatáson. Ő lett volna a soros, de már sokadjára nem csinálta meg. Szóltam neki, mire közölte, hogy ő nem szeret mosogatni. Na akkor elpattant a cérna és nagyon kiosztottam. Utána nagy puffogások közepette elmosogatott.
Másnap délután arra értem haza, hogy vett egy mini mosogatógépet. Pici konyhásoknak csak ajánlani tudom. Akkora mint egy mikró, két személyre tökéletes. Azóta nincs gond a mosogatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!