Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én lennék a szemét azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?

Figyelt kérdés

Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.

Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.

Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?

Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?

2021. szept. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
97%

Nőként több, mint kétszer annyit keresek, mint a párom. Ráadásul oervos vagyok, szóval szerintem a felelősség kérdést nem nagyon kell vitatni.

De eszembe nem jutna elvárni azt, hogy minden házimunkát ő csináljon, mert én többet keresek. Nálunk ez úgy működik, hogy aki jobban ráér, az csinálja otthon a több melót. Míg a párom munkanélküli volt és otthon ült, addig szinte mindent ő csinált. Mikor nekem volt több időm, akkor én csináltam több dolgot.

Az is vicc, ahogy az edzésről írsz. Biztos azért "pumpálja a s.ggét", mert ez a divat, és nem azért, mert mondjuk tetszeni akar neked és nem akarja, hogy 2 év múlva azon hisztizz, hogy nagy a valaga, nem?...

Inkább örülnél, hogy jl akar kinézni.

A mosogatás nem egy akkora dolog, ha már minden nap megfőz, igen is elvárható lenne tőled. De ha fúlik hozzá a fogad, akkor egy szaros mosogatógép kb. 100 ezer forint.

Vagy mondjuk rendelj minden nap menüt, és akkor neki nem kell főznie, neked meg nem kell mosogatnod.

Gusztustalan, ahogy lenézed a párod. Ha engem valaki ennyire szarba se nézne, biztos nem tölteném vele az időm.

2021. szept. 6. 16:49
 42/75 A kérdező kommentje:

36

Elenyészően kevés van, és tapasztalatból tudom, hogy azok is bárcsak ne lennének mert csak plusz munkát okoznak nekünk.

38

Esti mesének jó lesz, kis hazug. Maximum állami szerveknél van 1-2 nagyképű kvótanő. Ugye véletlenül sem róluk beszélsz? :)

39

Szabadságon vagyok, köszike. :)

2021. szept. 6. 16:50
 43/75 anonim ***** válasza:
97%

"tapasztalatból tudod"

Mit tapasztaltál te, maximum anyuék kisszobájában a tévét, azt is tőlük kaptad. Jesszum, de szánalom vagy apukám...

2021. szept. 6. 16:52
 44/75 anonim ***** válasza:
97%
Ha szabin vagy, gondolom te főzöl a héten, asszonyka meg a kevés logikájával küszködhet addig egyedül a nyommer munkájával a 70k alacsonyabb fizujáért, hm??:)
2021. szept. 6. 16:52
 45/75 anonim ***** válasza:
97%
A szabadságodon például miért nem főzöl? Időd az van. Ja igen, lusta és életképtelen vagy. A barátnőd nélkül éhen halnál vagy visszarohannál anyucihoz?
2021. szept. 6. 16:55
 46/75 anonim ***** válasza:
97%
Na ha szabin vagy, akkor itt az alkalom, hogy felkösd a kötényt, és megmutasd hogy is kell ezt csinálni. Hajrá!
2021. szept. 6. 16:56
 47/75 anonim ***** válasza:
97%

Tulajdonképpen Te miért vagy együtt a barátnőddel?

Üdv, egy női matematikus

2021. szept. 6. 17:14
 48/75 anonim ***** válasza:
96%

"Biztos nem fogok főzni. Nekem nem olyan a munkám, hogy megengedhessem ezt magamnak."

Akkor próbáljátok ki azt, hogy te rendelsz magadnak, ő főz magának, és mindenki elmosogat saját maga után.

"Neki meg nem olyan a szervezettsége, logikája és lelki ereje, hogy ilyen munkát megengedjen magának."

Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha a barátnőd egy általad komolytalannak nevezett munkával, ami mellett - állításod szerint - megteheti, hogy napközben munkaidőben főz, te meg estére stresszes vagy és olyan fáradt, hogy már a főzéshez se lenne energiád, úgy, hogy mindezért csak 70.000 Ft-tal kapsz többet havonta, akkor vagy robotolsz, és nem vagy megfizetve, vagy talán mégsem jól ítéled meg, hogy mennyivel több a veled szemben támasztott elvárás munka kapcsán.

2021. szept. 6. 17:24
 49/75 anonim ***** válasza:
96%

Miért nem veszel mosogatógépet?

Ha erre adsz egy választ akkor elhisszük h a kérdés igazi egyébként kamu

2021. szept. 6. 17:37
 50/75 anonim ***** válasza:
96%
Azert eleg vicces, amikor a troll a logikara hivatkozik, aztan belebukik a sajat hulyesegebe. Kisapam, a csajok megint megettek reggelire. Ahogy az mindig is lenni szokott. Ilyenkor hogy erzed magad?
2021. szept. 6. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!