Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?
Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.
Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.
Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?
Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?
Nőként több, mint kétszer annyit keresek, mint a párom. Ráadásul oervos vagyok, szóval szerintem a felelősség kérdést nem nagyon kell vitatni.
De eszembe nem jutna elvárni azt, hogy minden házimunkát ő csináljon, mert én többet keresek. Nálunk ez úgy működik, hogy aki jobban ráér, az csinálja otthon a több melót. Míg a párom munkanélküli volt és otthon ült, addig szinte mindent ő csinált. Mikor nekem volt több időm, akkor én csináltam több dolgot.
Az is vicc, ahogy az edzésről írsz. Biztos azért "pumpálja a s.ggét", mert ez a divat, és nem azért, mert mondjuk tetszeni akar neked és nem akarja, hogy 2 év múlva azon hisztizz, hogy nagy a valaga, nem?...
Inkább örülnél, hogy jl akar kinézni.
A mosogatás nem egy akkora dolog, ha már minden nap megfőz, igen is elvárható lenne tőled. De ha fúlik hozzá a fogad, akkor egy szaros mosogatógép kb. 100 ezer forint.
Vagy mondjuk rendelj minden nap menüt, és akkor neki nem kell főznie, neked meg nem kell mosogatnod.
Gusztustalan, ahogy lenézed a párod. Ha engem valaki ennyire szarba se nézne, biztos nem tölteném vele az időm.
36
Elenyészően kevés van, és tapasztalatból tudom, hogy azok is bárcsak ne lennének mert csak plusz munkát okoznak nekünk.
38
Esti mesének jó lesz, kis hazug. Maximum állami szerveknél van 1-2 nagyképű kvótanő. Ugye véletlenül sem róluk beszélsz? :)
39
Szabadságon vagyok, köszike. :)
"tapasztalatból tudod"
Mit tapasztaltál te, maximum anyuék kisszobájában a tévét, azt is tőlük kaptad. Jesszum, de szánalom vagy apukám...
Tulajdonképpen Te miért vagy együtt a barátnőddel?
Üdv, egy női matematikus
"Biztos nem fogok főzni. Nekem nem olyan a munkám, hogy megengedhessem ezt magamnak."
Akkor próbáljátok ki azt, hogy te rendelsz magadnak, ő főz magának, és mindenki elmosogat saját maga után.
"Neki meg nem olyan a szervezettsége, logikája és lelki ereje, hogy ilyen munkát megengedjen magának."
Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha a barátnőd egy általad komolytalannak nevezett munkával, ami mellett - állításod szerint - megteheti, hogy napközben munkaidőben főz, te meg estére stresszes vagy és olyan fáradt, hogy már a főzéshez se lenne energiád, úgy, hogy mindezért csak 70.000 Ft-tal kapsz többet havonta, akkor vagy robotolsz, és nem vagy megfizetve, vagy talán mégsem jól ítéled meg, hogy mennyivel több a veled szemben támasztott elvárás munka kapcsán.
Miért nem veszel mosogatógépet?
Ha erre adsz egy választ akkor elhisszük h a kérdés igazi egyébként kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!