Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?
Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.
Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.
Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?
Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?

Mondjuk van, hogy egy mosogatas tovabb tart, mint bizonyos etelek osszedobasa, lassuk be.
Attol fugg, es megbeszeles kerdese.

Nálunk én főzök, én mosogatok. 2 főre tényleg nem egy megerőltető dolog. Egyébként kb 1.5-szer annyit keresek mint a feleségem és még az se mondható el hogy annyival több szabadidőm lenne.
Egyszerűen ő utál főzni és mosogatni.
Viszont mos, vasal, bevásárol, rendet rak. Nekem meg ahhoz nincs kedvem általában. Sztem így teljesen jó. A lakást együtt takarítjuk.
Mondjuk ha ez a mosogatás téma ekkora gond, tényleg nem értem miért nem vesztek egy mosogatógépet. Ez már nem 15. század :D Vagy a ruhát is kézzel mossátok? Nyugtass meg, h villany azért van, nem gyertyával világítotok.

fhu mekkora paraszt vagy
ha meg lötyögős combja meg feneke lenne vagy netalántán elhízva, akkor az lenne a baj; gondolkozz már, ennek ára van
te is azt csinálsz a külön töltött szabadidődben amit te akarsz me gő is amit ő
a főzés pedig sokkal hosszabb idő int a mosogatás. fogadjunk hogy ő meg azt unja hogy neki kell főzni, mindig kitalálni valamit, akár be is vásárolni ha mindig ő főz. tudod te az mennyi meló?
egyébként tudnátok felváltva is főzni, akár előző este, 2-3 napra előre. a főfzés 2 óránál kezdődik, a mosogatás meg max 30 perc. ne törjön már le a kezed.
azt meg te se gondolhatod komolyan hogy a házimunka felosztása vagy bármi! fizetésfüggő legyen a kapcsolatban. ha annyira zavar, fizettess vele lakbért

"Elenyészően kevés van, és tapasztalatból tudom, hogy azok is bárcsak ne lennének mert csak plusz munkát okoznak nekünk."
na mesélj még, te szerencsétlen ászok ásza, akinek alig van több pénze, mint a lebzselő barátnőjének. ROhadt fontos, megbecsült munkád lehet.
Azt csak azt csodálom, hogy a felsőbbrendű stílusoddal még nem bszott ki a barátnőd. Bár tuti csak idő kérdése.
Hm ha megtudnám hogy a párom így beszél rólam a hátam mögött már nem lenne a párom.
Attól hogy kevesebbet keres nem kéne lenézni.
És igen, ma már úgy fair hogy a házimunka közös, ha már mindkét fél dolgozik. Azért meg igazán köszönetet mondhatnál neki hogy így még főz is rád. Én biztos nem tenném.
Válasz a kérdésedre: igen, szerintem elég szemét vagy, ráadásul erősen unszimpatikus is ezzel a hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!