Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?
Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.
Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.
Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?
Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?
Anya vagyok és feleség, nem femináci. És szívesen mosogatok otthon. de nem azért, mert a férjem többet keres - amúgy vállalkozó, így változó, melyik hónapban kinek több a bevétele - vagy mert én lakásom-ő lakása. Közös lakás. Akkor ki mosogasson? Gondolom, akinek nincs pöcse, igaz...?
Száraz tényeket közölsz. A végtelenségig lenézed a nőket - a keresetét, a munkáját, a sportolását, de még az evőeszköz-használatába is belekötsz.
Egy irritáló hímsoviniszta kis p*cs vagy.
"még te futnál utánam":)) Biztosan!
Ha nem pumpálná a seggét és nem sminkelne szegény logikátlan szakácsnőd, nem is élnél vele.
Amúgy tényleg egy nyomi incel vagy, akinek valóban nehézséget okoz kiszedni a mosást - javaslom kiszedés után kiteregetni is, különben bebüdösödik a ruhád - mert még otthon laksz anyuéknál a kisszobában.
Mr. Igényes visszatért! Múltkor az volt a bajod, hogy a magyar nők igénytelenek, most meg már az a baj. hogy kondiba járnak meg sminkelnek?
Jó szándékból mondom, ne igyál annyit. Nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!