Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én lennék a szemét azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?

Figyelt kérdés

Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.

Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.

Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?

Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?

2021. szept. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
95%
Na a feminácizásból egyből tudni lehet hogy megint egy incel szórakoztat minket egy kitalációval a nemlétező lusta nőjéről 😀
2021. szept. 6. 16:07
 12/75 anonim ***** válasza:
92%

Anya vagyok és feleség, nem femináci. És szívesen mosogatok otthon. de nem azért, mert a férjem többet keres - amúgy vállalkozó, így változó, melyik hónapban kinek több a bevétele - vagy mert én lakásom-ő lakása. Közös lakás. Akkor ki mosogasson? Gondolom, akinek nincs pöcse, igaz...?

Száraz tényeket közölsz. A végtelenségig lenézed a nőket - a keresetét, a munkáját, a sportolását, de még az evőeszköz-használatába is belekötsz.

Egy irritáló hímsoviniszta kis p*cs vagy.

2021. szept. 6. 16:07
 13/75 anonim ***** válasza:
98%
A logiaki erzekeddel csinalhatnad azt, hogy elozo este fozol te, es akkor o mosogat. Raadasul te jol meg is tudod tervezni a fazisokat, keves lesz a mosatlan. Win-win. Ez a nalam laksz, kevesebbet keresel, ezert te fozol es mosogatsz is nem fog bejonni a noknek. Ha mar a szaraz tenyekhez ragaszkodunk, akkor neked egy olyan not kell keresned, aki szinten ugyanazokat az elveket vallja, mint te.
2021. szept. 6. 16:10
 14/75 anonim ***** válasza:
96%
Úgy mondod ezt a 70ezret, mintha valami óriási összeg lenne. Ha olyan hihetetlen nehéz munkád van, biztos nagyon jól keresel. Ha a barátnőd "csak" 70ezerrel keres kevesebbet, az nem rossz egyáltalán. Ha meg ő minimálbért keres, te meg minimálbár+70-et, akkor ne legyél úgy elszállva magadtól.
2021. szept. 6. 16:11
 15/75 anonim ***** válasza:
92%
Na jo olvastam a kerdezo valaszait, megint egy incel gyerek szorakoztatja magat. Trollveszely.
2021. szept. 6. 16:12
 16/75 A kérdező kommentje:
Miért főznék este, mikor hulla fáradt vagyok? Miért nem főz ő munka után, ahelyett, hogy sheggét pumpálja a kondiban, mert az a divat? Ez olyan, mint mikor nekem kell kiszedni a mosást, mielőtt megyünk valahová, mert ő épp nem ér rá, mert sminkel, amire senki nem kérte. Hiába nem akarjátok érteni, de stresszes, nehéz munka mellett nem akarok extra teendőket a barátnőm "csajos" dolgai miatt.
2021. szept. 6. 16:14
 17/75 A kérdező kommentje:
Megint ez az incelezés megy csak, amint valaki nem ért egyet, tapossátok, szégyenititek, incelezitek, miközben párkapcsolatban él és ha tehetnéd és ismernél élőben, lehet hogy még te futnál utánam.
2021. szept. 6. 16:16
 18/75 anonim ***** válasza:
95%
Na ez megint a femcelező gyökér. Mi lett az angliai feleségeddel?
2021. szept. 6. 16:18
 19/75 anonim ***** válasza:
96%

"még te futnál utánam":)) Biztosan!

Ha nem pumpálná a seggét és nem sminkelne szegény logikátlan szakácsnőd, nem is élnél vele.

Amúgy tényleg egy nyomi incel vagy, akinek valóban nehézséget okoz kiszedni a mosást - javaslom kiszedés után kiteregetni is, különben bebüdösödik a ruhád - mert még otthon laksz anyuéknál a kisszobában.

2021. szept. 6. 16:19
 20/75 anonim ***** válasza:
95%

Mr. Igényes visszatért! Múltkor az volt a bajod, hogy a magyar nők igénytelenek, most meg már az a baj. hogy kondiba járnak meg sminkelnek?

Jó szándékból mondom, ne igyál annyit. Nem tesz jót.

2021. szept. 6. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!