Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?
Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.
Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.
Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?
Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?
Add már fel troll. Nincs neked nőd. Csak itt élvezkedsz arra hogy szidhatsz egy (nemlétező) nőt.
Futnánk utánad? Valószínű 😂 Hogy mosogathassunk? 😆 Maradok a mosogatógépnél meg a 21. századi pasimnál, nem kell ilyen elmaradott középkori gondolkodású lúzer, köszi 😀
Ha ő nem főzne rád, akkor éhen halnál, vagy mi? Ha ide tudsz írni, akkor időd is lenne főzni. Viszont ha már ahhoz lusta vagy, hogy néha te főzz, akkor az lenne a minimum, hogy elmosogass. Negyedóra alatt megvan.
Az a vicces, hogyha rossz alakja lenne, te lennél a legjobban felháborodva, hogy miért nem tartja magát formában, ha már az ő munkája ennyivel kevesebbet ér.
Biztos nem jöttem volna össze a barátommal, ha ennyire nem bírja a házimunkát és sértőnek érezné, hogy bizony, ő is ott lakik, neki is felelőssége van a dologban. A párod helyében biztosan csak magamra főznék és takarítanék - ha már el nem hagynálak, bár az lenne az értelemszerű döntés.
Semmi közöm azokhoz, akikről beszéltek.., :D
Mondjátok már el, miért lenne igazságos nekem végezni a házimunkát ugyanolyan arányban mint a barátnőmnek, mikor sokkal többet dolgozom, míg ő nem dolgozik annyit, és amennyit dolgozik, ha néha ránézrk 1-1 feladatára amivel küzd, és nem lustaságból, hanem egyszerűen korlátok miatt, akkor az agyam automatikusan talál ki 10 féle módot, hjogyan lehetne pillanatok alatt megoldani? Neki viszont több ideje van és finomabbat főz.
Nagyon sokáig dolgozod a nagyon megerőltető munkádat, de azért ráérsz délután 4kor gyakorizni.
Gyenge troll. A külföldi feleséges jobb volt. Ja és amúgy nagyon felismerhető vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!