Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én lennék a szemét azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a szemét azért, mert nem akarok utána mosogatni?

Figyelt kérdés

Mindketten itthonról dolgozunk, én sokkal többet (70 000 ft-tal) keresek jelenleg, mint a barátnőm és az én lakásomban élünk. A barátnőmnak sokkal komolytalanabb munkája van, ő simán megteheti, hogy főz munkaidőben gyorsan valamit, így ő főz minden nap. Csakhogy ekvárja, hogy én mosogassak el utána, mert ő munka után már szórakozni szeretne, meg edzőterembe járni.

Tudni kell, hogy mindenhez elővesz új tálkákat, evőeszközöket, mert a kapkodásaban képtelen logikusan összehangolni a dolgokat, ezért sok mosatlant termel.

Igazságot elvárás, hogy én munka után, hullafáradtan mossak el mindent, mert ő megy a terembe a fenekét edzeni, és mert előpakol minden vackot?

Tényleg szemét vagyok ha szerintem az ő dolga, főleg azok után, hogy többet teszek hozzá az anyagiakhoz és ingyen lakik a lakásomban?

2021. szept. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő főz, akkor te miért nem mosogatsz? Hú de nagy meló két személyre elmosogatni. Jó nagy tahó vagy.
2021. szept. 6. 17:54
 52/75 anonim ***** válasza:
100%

Több okból is szemét vagy.

- Lesajnálod a munkáját

- Anyagiakban IS méred a kapcsolatot. Nehogymár térdre boruljunk amiatt hgoy te többet keresel

- A barátnőd a munkaidőben főz kettőtöknek. Abból a kajából te is eszel. Igazán nem nagy kérés hogy elmosogass utána, elvégre együtt éltek.

Remélem a barátnőd rájön micsoda szaralakkal van együtt.

2021. szept. 6. 18:17
 53/75 anonim ***** válasza:
100%

ELőször is, 70 ezer nem sokkal több. A sokkal többtől messze van.

Másodszor, ő főz, akkor igenis mosogass el. Miért kéne téged kiszolgálni?

Harmadszor meg gusztustalanul beszélsz a barátnőd munkájáról, süt belőle a lenézés.

A többi hozzászólásod alapján én már rég kidobtalak volna a pitsába.

2021. szept. 6. 18:18
 54/75 anonim ***** válasza:
100%

Fizikus vagyok és nő. Másfélszer annyit keresek, mint a párom, az én lakásomban lakunk (még inkább a MI OTTHONUNKBAN). Volt már, hogy rám szólt, mert széthagytam a cuccaim (teljesen jogosan csinálta!), volt, hogy én szedtem össze a koszos ruháit (egyik se jellemző, de néha bárkivel előfordul). Én főzök, ő segít közben. Együtt takarítunk, együtt teregetünk, felváltva visszük az ágyba a kávét. Soha, egyetlen egyszer se jutott eszembe az a képtelen baromság, hogy neki többet kellene itthon dolgoznia, mert kevesebbet keres, vagy mert a lakás az én tulajdonom. Együtt élünk, együtt koszolunk, együtt teszünk rendet és tisztaságot.

Ha elmegy edzeni, büszke vagyok rá és örülök, mert nekem csinálja, egymást húzzuk felfelé.

Te nem szemét vagy, hanem egy egoista lusta disznó.

2021. szept. 6. 18:20
 55/75 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nincs szinte SEMMI nő ilyen területeken, ahol nincs vaker, logika, szaktudás, egyértelmű számolás kell? Na meg mérnöki diploma."

Bogárka. Nő vagyok, mérnök vagyok. A cégnél több kolleganőm is van mérnökként. Másrészt te attól egy fél fokkal sem leszel intelligensebb, mert bizonyos dolgokat MÁS férfiak találtak fel. Nem te. Nem a te érdemed.

2021. szept. 6. 18:21
 56/75 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem nem olyan a munkám, hogy megengedhessem ezt magamnak. Neki meg nem olyan a szervezettsége, logikája és lelki ereje, hogy ilyen munkát megengedjen magának."

- hallod, nagyon komoly munkád lehet, ha a barátnőd szerinted komolytalan munkájáért kapott pénznél szaros 70-nel kapsz csak többet. :D

De ha ilyen komoly munkád van, hogy még egy főzést sem engedhetsz meg magadnak, akkor nem is értem, miért nem rendelsz és veszel egy mosogatógépet, hiszen akkor gondolom, ilyen komoly férfinak ez nem jelent problémát.

2021. szept. 6. 18:22
 57/75 anonim ***** válasza:
100%
És még mindig nem értem az összefüggést aközött, hogy bizonyos dolgokat férfiak találtak fel, és hogy te kiszolgálást vársz. Magyarázd meg kérlek, azzal a hatalmas nagy logikáddal :D :D
2021. szept. 6. 18:23
 58/75 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd komolytalan, laza munkája és a te über szuper, nagy tudást és logikát igénylő, lazsálást meg nem engedő munkád között csak 70 ezer különbség van? Asszem te erősen túlértékeled magad :D :D
2021. szept. 6. 18:33
 59/75 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked valóban nagyon komoly a munkád és sokkal többet is dolgozol, mint a komolytan munkával rendelkező, szerinted nem túl okos barátnőd, és csak 70 ezerrel keresel többet, akkor valójában te keresel rosszabbul.

Ezek szerint az ő ideje és tudása sokkal jobban meg van fizetve, téged meg jól palira vesznek a munkahelyeden. Ezt a frusztrációt nem a barátnődön kell levezetni, aki egyébként a jelek szerint elég okos és megvan a magához való esze, hanem a főnököddel kellene erről tárgyalnod, de gondolom ahhoz már nem vagy elég tökös, csak a barátnődnek mersz beszólogatni, meg az interneten vagy ilyen kis harcos.

2021. szept. 6. 18:36
 60/75 anonim ***** válasza:
100%

Mérnök vagyok, NŐ VAGYOK, 2x annyit keresek, mint a párom, ő költözött hozzám. Én főzök, ha nincs kedvem, akkor rendelünk. A mosogatógépet bepakolom, ő elpakolja. Büszke a seggemre, és minden alkalommal MEGKÖSZÖNI, hogy ilyen finomat főztem.

Te bunkó hímsoviniszta gyökér.

2021. szept. 6. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!